Kırçiçeği Nazilli'de

Kırçiçeği Nazilli'de

Gıda sektörünün önde gelen markası Kırçiceği, doğduğu topraklardaki yatırımlarına yenisini ekledi.

Gıda sektörünün önde gelen markası Kırçiceği, doğduğu topraklardaki yatırımlarına yenisini ekledi. Efeler diyarı Aydın'ın en büyük ilçesi Nazilli'de yeni şube hizmete açıldı.
Kırçiceği Genel Müdürü Meryem Dilşad İpbaş, "Biz Aydın'ın Karacasu ilçesinde doğmuş bir aileyiz ve Aydın bizim gözbebeğimiz. Nazilli şubemizde misafirlerimiz Kırçiçeği'nin kalitesiyle buluşacak" dedi.

800 çalışanıyla günde 10 bin kişiyi ağırlayan Kırçiçeği, yaz sezonunda yatırımlarına hız kesmedi. Geçtiğimiz hafta, turizmin başladığı kent Kuşadası'nda hem yeni şubesini hem de 
Kuşadası İmerhan Oteli'ni hizmete açan Kırçiçeği bu kez rotayı Nazilli'ye çevirdi.

Nazilli'nin ilk alışveriş merkezi Bamboo'da yeni şubenin açılışı büyük ilgi gördü. Açılışın ardından düzenlenen iftar yemeğinde ise ilk misafirlerini ağırladı. 
Nazilli Belediye Başkanı Haluk AlıcıkKaracasu Belediye Başkanı Mustafa BüyükyapıcıKaracasu Kaymakamı Yavuz Gül , Garnizon Komutanı Albay Ekrem Turan, İlçe Jandarma Komutanı Baki Deniz, Nazilli İlçe Sağlık Müdürü Fikri Özçetin, İlçe Tapu Müdürü Turan Sağlık, Nazilli Milli Eğitim Müdürü Aşkın Güneş, Karacasu Belediye Başkan Yardımcısı Erdinç Gümüş, Karacasu Kırçiçeği Anadolu Lisesi Müdürü Abdullah Özcan, Kırçiçeği Yönetim Kurulu Başkanı Kemal İpbaş, Başkan Yardımcısı Osman İpbaş, Kırçiçeği Genel Müdürü Meryem Dilşad İpbaş katıldı.

Kırçiceği Genel Müdürü Meryem Dilşad İpbaş, 
Nazilli'nin Türkiye'nin güçlü ekonomiye sahip ilçelerinin başında geldiğine dikkat çekerek, "Tarım ve sanayide stratejik ürünlere sahip Nazilli, yarattığı ekonomiyle Türkiye'nin yüzünü güldürüyor. Tarımda incir, kestane ve pamuk sanayide ise ticari buzdolabı ve soğutucular ve enerji sistemleri sektöründe söz sahibi olan Nazilli aynı zamanda gıda da kaliteyi hak ediyor. Aydın'ın Karacasu ilçesinde doğan bir aile olarak kendi topraklarımıza bu kaliteyi getirmek de bizim görevimiz. Kırçiçeği olarak misafirlerimize kusursuz lezzeti sunmaktan dolayı gururluyuz" dedi.

GIDADA YÜKSEK TECRÜBE

Gıda sektöründe her gün binlerce misafiri ağırlayıp, ülke ekonomisine ve istihdama katkı sağlamanın gururunu yaşadıklarını belirten İpbaş, Kırçiçeği'nin Türk turizminin vitrini olan kentlerdeki şubeleriyle yüksek tecrübeye sahip olduğuna dikkat çekti. İpbaş, ayrıca 
Nazilli için özel yemek organizyonlarına da yer verdiklerini bunun için müşteri temsilcileriyle görüşülebileceğini belirtti. İpbaş, "Bizim felsefemiz insan ruhunu doyurmaktan geçiyor. Bu da yalnızca sunduğumuz menüden değil, sıcacık bir aile ortamı sunmamız, yalnızca soframızı değil misafirlerimizle hayatı paylaşmamızdan kaynaklanıyor. Misafirlerimizin ilgisi de bize duyulan güvenin en büyük göstergesi. Nazilli'nin bize gösterdiği yüksek ilgi nedeniyle teşekkür ediyoruz" dedi.

RAMAZANDA'DA SAHUR HİZMETİ

Geleneksel tatların ustası Kırçiçeği, 
Türkiye genelindeki şubelerinde 11 ayın sultanı Ramazan'da misafirlerini hem iftar hem de sahurda ağırlıyor. İftarın ve sahurun vazgeçilmezi çorbalar sıcak puf pidelerle servis edilecek. Adana'dan Beyti'ye, patlıcanlıdan yoğurtluya çeşit çeşit kebaplar, dürümler, şişler, ızgaralar, kiremitte köfteler ve dönerlerle donatılan Kırçiçeği Ramazan sofraları lezzette sınır tanımayacak. Kırçiçeği'nin efsanevi kıymalı, otlu peynirli, mantarlı, sucuklu, pastırmalı, yumurtalı, kuşbaşılı çıtır pideleri ise misafirlerin seçimleri arasında yer alacak. Kırçiçeği ayrıca ramazan sofrasını tatlılar ile de süsleyecek. Fırın Sütlaç, Künefe, Dondurmalı İrmik Helvası ve Kabak Tatlısı, Kırçiçeği'nin favorileri arasında yer alıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.