Kırlıoğlu ve ekibi Borsa’ya aday

Kırlıoğlu ve ekibi Borsa’ya aday

İşadamı Nurettin Kırlıoğlu ve ekibi, ‘Borsa çalışacak, Nazilli kazanacak’ sloganıyla Nazilli Ticaret Borsası başkanlığına aday olduklarını açıkladı. Kırlıoğlu; “Büyük değişim için hep birlikte Yeşil Liste’yle geliyoruz” dedi.

Nurettin Kırlıoğlu yaptığı yazılı açıklama ile Ticaret Borsası başkanlığına aday olduğunu duyurdu. Sorunları masaya yatıran, sorun yaratan değil çözüm üreten bir yaklaşım içerisinde Nazilli’nin geleceği için borsanın önemini ve çalışmalarını anlatmak istediklerini söyleyen Nurettin Kırlıoğlu; “Bizden önceki çok kıymetli başkanlarımızın şehrimiz için yaptığı kazanımlara, genç ve dinamik bir bakış açısı kazandırarak devam etmek istiyoruz. Hevesimiz ve sevdamız, üreten ve çalışan bir Borsa, kazanan bir Nazilli olmasıdır. Bizim tek hedefimiz vardır, o da Nazilli ve Nazilli’nin üreticileridir. Gençliğimiz, tecrübesizlikle değil dinamizmle ölçülmeli ve desteklenmelidir.”

“HİZMET İÇİN GELİYORUZ”

Çözüm odaklı hizmet sunmak ve Nazilli’nin gelişimine katkıda bulunmak için bu yola çıktıklarını ifade eden Kırlıoğlu; “Her daim üyelerimizin yanında olmak ve üyelerimizin dünya pazarıyla tanışmasını sağlamak için geliyoruz. Genç, dinamik ve yenilikçi kadromuz ile üye odaklı hizmet anlayışı, üyelerimizin ihtiyaçlarını karşılamak ve aralıksız hizmet için adayız. Hep birlikte büyük değişim için yola çıktık. Hayvan Pazarı’nın sorunlarına en kısa sürede çözüm bulmak, Soğuk Hava Depolarını maksimum 9 ay içinde faaliyete geçirmek, Eğitim seminerleriyle üyelerimizin etkinliklerini artırmak, Nazilli Yerli Ürünler Sitesi’ni projelendirip üyelerimizin hizmetine sunmak, Dünya Pazarına açılmak ve İhracatın önünü açmak, Örnek bahçeler ile tarıma her türlü teknolojik desteği sağlamak, Borsa Binamızı Nazilli’mize yakışır bir şekilde projelendirip en kısa sürede üyelerimizin hizmetine sunmak, Bölgemizdeki tarıma yönelik projeler üretip üyelerimizin her daim yanında olmak, Üye sayımızı artırmak ve kaybedilen üyelerimizi tekrar kazanmak, üye ilişkilerinde güveni en üst seviyeye çıkarmak, her ay düzenli toplantı yapıp üyelerimizi bilgilendirmek ve bakış açılarını değiştirmek, Yerli Ürünlerimizin önemini dünyaya anlatmak ve Nazilli markamızı zirveye taşımak için geliyoruz.”

acilis-site-reklam.gif

BİRLİKTE ÇALIŞMAYA TALİBİZ

Hem üretimde hem de ticarette yaşanılan problemlere çok yakın olduklarını aktaran Kırlıoğlu, “Üreticimiz başta olmak üzere esnafımızın, tüccarımızın ve işadamlarımızın sorunlarını biliyor ve hepimiz bu sorunları eleştiriyoruz. Fakat artık eleştiri değil çözüm üretme aşkı içerisindeyiz. Yaşadığımız sorunları, üyelerimizle birebir istişare etmek ve kalıcı çözümler bularak daha başarılı bir borsa oluşturmak derdini taşıyoruz. Oturduğumuz yerden ahkam kesme değil, çalışarak çözüm üretmek gibi bir amacımız olduğunu hatırlatır, kapımızın her daim üyelerimize ve bizimle birlikte olmak isteyen borsa mensuplarına sonuna kadar açık olduğunu ifade etmek isterim. El ele vereceğiz, üreteceğiz, çalışacağız ve neticesini alacağız. Biz bir olmaya, birlik olmaya, birlikte üretmeye, birlikte çalışmaya ve birlikte kazanmaya talibiz. Herkesi Yeşil Liste’ye desteğe bekliyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum