Kırsal Mahallelerde Tiyatro Festivali

Kırsal Mahallelerde Tiyatro Festivali

İnegöl Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Kent Konseyi ve Psiko Tiyatro Derneği ortaklığıyla düzenlenen Okullararası Tiyatro Festivali, kırsal mahallelerde gençleri tiyatroyla buluşturuyor.İnegö...

İnegöl Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Kent Konseyi ve Psiko Tiyatro Derneği ortaklığıyla düzenlenen Okullararası Tiyatro Festivali, kırsal mahallelerde gençleri tiyatroyla buluşturuyor.

İnegöl Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Kent Konseyi ve Psiko Tiyatro Derneği ortaklığında festival havasında yapılan Okullararası Tiyatro Festivali, Dörtçelik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin sahne aldığı “Tek Dişi Kalmış Teknoloji” oyunu ile 18 Mayıs’ta Yeniceköy’de sahnelendi. Belediye Başkanı Yardımcısı Alper Taban, “Belediye olarak kültür – sanat faaliyetleri konusunda öğrenci kardeşlerimize her türlü imkânı vermeye çalışıyoruz. Kültür Sosyal İşler Müdürlüğümüzce birçok alanda çocuklarımıza, gençlerimize ve yetişkinlerimize kurslar düzenliyoruz. Özellikle öğrencilerimiz için bu konuda okul müdürlerimizin ve öğretmenlerimizin ciddi yaklaşımları var. Bu sanat faaliyetlerine çocuklarımızı katılmaya davet ediyorum” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.