Kışı cezaevinde geçirmek için sürekli suç işliyor

Kışı cezaevinde geçirmek için sürekli suç işliyor

Soğuk kış günlerini dışarıda geçirmek istemediği için suç işleyen Polat Arslan (26), tahliye olduğu gün yine suç işleyip cezaevinin yolunu tuttu.

Arslan, “Kimim kimsem yok. Evi kiraya vermişler. Sokakta kaldım. Cezaevine girmek için suç işledim. Devlet büyüklerimizden yardım istiyorum” dedi.

Efeler ilçesi'nde bir buçuk ay önce bir bankamatikte para çeken bir vatandaşın elindeki parayı alıp kaçarak ‘kapkaç’ olayına karışan Polat Arslan, tutuklanma talebiyle çıkarıldığı mahkemede “Kalacak yerim, sıcak aşım olmadığı için suç işledim. Cezaevine girmek istiyorum” demişti. Arslan, tutuklanıp cezaevine girdi. Bir buçuk ay yattıktan sonra 3 gün önce tahliye edilen Polat Arslan, cezaevinden çıktığı gün yine kapkaç olayına karıştı. Atatürk Kent Meydanı’nda yürüdüğü sırada üniversite öğrencisi bir kızın cep telefonu alıp kaçan Arslan, çıkarıldığı mahkemede tutuklandı. Arslan, “Daha önce kaldığım evi kiraya vermişler. Kış günü sokakta kaldım. Gidecek bir yerim yok. Kimim kimsem, işim gücüm yok. Sıcak bir yuva, sıcak yemek yok. O nedenle cezaevine girmek için suç işliyorum. Hiç değilse bu soğuk kış günlerini cezaevinde geçiriyorum” dedi.

Daha önce gasp suçundan 10 yıl cezaevinde kaldığını söyleyen Polat Arslan, tutuklanıp cezaevine götürülürken devlet büyüklerinden yardım istediğini söyledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.