Kocası Tarafından Öldürülen Anne Toprağa Verildi

Kocası Tarafından Öldürülen Anne Toprağa Verildi

Giresun’da, kocası tarafından tabancayla vurularak öldürülen Güller Durmuş, gözyaşları arasında toprağa verilirken, intihar eden kocası Ercan Durmuş’un cenazesi ise Adli Tıp Kurumun’da bekliyor.Bir sü...

Giresun’da, kocası tarafından tabancayla vurularak öldürülen Güller Durmuş, gözyaşları arasında toprağa verilirken, intihar eden kocası Ercan Durmuş’un cenazesi ise Adli Tıp Kurumun’da bekliyor.

Bir süre önce cezaevinden tahliye olan Ercan Durmuş (48), boşanmak isteyerek Giresun’un Görele ilçesi Eserli köyündeki babasının evine yerleşen eşi Güller Durmuş’u (47) eve dönmeye ikna edemeyince, ruhsatsız silahı ile başından vurarak öldürmüş ardından ise intihar etmişti.

Kocası tarafından öldürülen Güller Durmuş, Trabzon Adli Tıp Kurumu’ndaki işlemlerinin ardından yakınları tarafından alınarak baba evine getirildi. Burada ikindi namazını müteakiben kılınan cenaze namazının ardından Eserli köyündeki aile kabristanlığında toprağa verildi. 3 çocuk annesi olan Güller Durmuş’un cenazesinde yakınları ve çocukları gözyaşı dökerken intihar eden Ercan Durmuş’un cenazesinin ise Adli Tıp Kurumu’ndan alınmadığı öğrenildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.