Kompozisyon Yarışmasında Dereceye Giren Öğrenciler Sertifikalarını Aldı

Kompozisyon Yarışmasında Dereceye Giren Öğrenciler Sertifikalarını Aldı

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası(TSO) İl Kadın Girişimciler Kurulu ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen, “İş’te Ben Projesi” kapsamında yapılan kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğre...

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası(TSO) İl Kadın Girişimciler Kurulu ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen, “İş’te Ben Projesi” kapsamında yapılan kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere sertifikaları verildi.

Ticaret ve Sanayi Odası Davut Altan Meclis Toplantı Salonu’nda gerçekleşen sertifika törenine İl Milli Eğitim Müdürü Aytekin Girgin, Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Mustafa Kemal Şahin, Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Muharrem Durmuşoğlu, Ticaret ve Sanayi Odası İl Kadın Girişimcileri İcra Kurulu Başkanı Dr. Gülay Atik, öğretmenler. öğrenciler ve öğrencilerin yakınları katıldı. “İş’te Ben Projesi” kapsamında Samsun genelinde 5 okuldan 15 öğrenciye sertifikaları verildi. Kompozisyon yarışmasında birinci olan öğrencilere saat hediye edildi. Öğrencilerin ülkemizin geleceğinde söz sahibi olan insanlar olarak yetiştirilmesi gerektiğini belirten İl Milli Eğitim Müdürü Aytekin Girgin, “Toplumdaki tüm kesimlerle ticaret odasından esnafımıza, derneklerden vakıflara kadar birçok kurumla ortak etkinlikler düzenliyoruz. Bu tip etkinliklerin artarak devam etmesini temenni ediyorum. Umut ediyorum ki bu faaliyetler Samsun’da daha çok yaygınlaşır. Emeği geçen tüm eğitimcilerimize, öğreticilerimize, öğrencilerimize teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Girişimcilik dersinin her öğrenciye ulaşması gerektiğini belirten Ticaret ve Sanayi Odası İl Kadın Girişimcileri İcra Kurulu Başkanı Dr. Gülay Atik, “Bugün 76 milyon olan nüfuzumuzun 2 milyon girişimcisi vardır. Oysaki ülkemizin refahı için bu sayının 2-3 kat artması aşikardır. Ülkemizde girişimcilik dersi Milli Eğitim Müfredatında yer alsa da geleceğimizi emanet edeceğimiz gençlerimizin hepsine ulaşmalıdır” şeklinde konuştu.

Sertifika töreni toplu fotoğraf çekiminin ardından son buldu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.