Konser Sezonuna Muhteşem Final

Konser Sezonuna Muhteşem Final

Karşıyaka Belediyesi tarafından geçen Ocak ayında sanat dünyasına kazandırılan Karşıyaka Oda Orkestrası (KODA), sezonu muhteşem bir açık hava konseriyle kapatmaya hazırlanıyor. Bugüne kadar Hikmet Şim...

Karşıyaka Belediyesi tarafından geçen Ocak ayında sanat dünyasına kazandırılan Karşıyaka Oda Orkestrası (KODA), sezonu muhteşem bir açık hava konseriyle kapatmaya hazırlanıyor. Bugüne kadar Hikmet Şimşek Sanat Merkezinde verdiği 13 konserle müzikseverlerden tam not alan KODA, sezon finalini 17 Haziran Çarşamba akşamı, Bostanlı Rekreasyon Alanında yapacak. Şef Oğuzhan Kavruk yönetiminde gerçekleşecek Bir Konser Efsanesi başlıklı gecede, Karşıyaka Oda Orkestrası ve misafir sanatçılarla unutulmaz bir müzik şölenine imza atılacak. Dilek Türkan, Şenol Talınlı ve Teyfik Rodos’un solist olarak katılacağı konserde, sanatçılara piyanosuyla Sabri Tuluğ Tırpan eşlik edecek. Saat 20.30’da başlayacak konser, halka açık ve ücretsiz olacak.

Karşıyaka Oda Orkestrası, yaz aylarında da festival konserleriyle müzikseverlerin karşısında olacak. KODA, Gümüşlük Klasik Müzik Festivalinin açılışını Şef Rengim Gökmen yönetiminde Piyanist Gülsin Onay ile 3 Temmuz akşamı Bodrum Kalesinde vereceği konserle yapacak. 6-9 Ağustos’ta İsveç’te Carlscrona Müzik Festivalinde, 19 Ağustos’ta da Turgutreis D-Marin Festivalinde konserler verecek olan KODA, 2015-2016 konser sezonunda, Hikmet Şimşek Sanat Merkezinde İzmirlilerle buluşmaya devam edecek.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.