Konuralp’in Minikleri Yıldız Saçtı

Konuralp’in Minikleri Yıldız Saçtı

Düzce İl Müftülüğümüze bağlı Konuralp Kur’an Kursunda eğitim gören minik öğrencilerin düzenledikleri yılsonu programı katılımcıları duygulandırdı. 4-6 yaş arası minik öğrencilerin gösterileri izleyici...

Düzce İl Müftülüğümüze bağlı Konuralp Kur’an Kursunda eğitim gören minik öğrencilerin düzenledikleri yılsonu programı katılımcıları duygulandırdı. 4-6 yaş arası minik öğrencilerin gösterileri izleyicilerden büyük beğeni aldı.

Düzce İl Müftülüğüne bağlı Mehmet Akif Ersoy Kur’an Kursu Öğreticilerinden Aysel Çarhacıoğlu, Hatice Sevkar ve Fatma Durdu yönetiminde 4-6 yaş grubu öğrencileri tarafından yılsonu programı düzenlendi. Düzenlenen etkinliğe Müftü Selami Emen, Şube Müdürü Murat Bakırkaya, kurs öğreticileri, davetliler ile öğrencilerin aileleri katıldı.

Programda konuşan İl Müftümüz Selami Emen, “Kur’an Kurslarında yaş sınırının kaldırılmasının ardından her yaş grubuna din eğitimi verme imkanı elde ettik. Kişiliğin şekillendiği 4-6 yaş grubuna ise özellikle önem veriyoruz. Hedef Kur’an ve Sünnet eksenli bir nesil yetiştirmektir. Büyük bir hassasiyet ve özveri ile yavrularımızı yetiştiren hocalarımıza, anne ve babalarına, katılımcılara teşekkür ediyorum. Programın hayırlara vesile olmasını dilerim” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından bir öğrenci tarafından Kur’an-ı Kerim okundu. Daha sonra 4-6 yaş grubu öğrenciler tarafından hazırlanan birbirinden güzel gösteriler sunuldu. Son olarak yıl içerisinde öğrenciler tarafından okunan hatimlerin duası toplu olarak yapıldı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.