Köpek döven adamı tek yumrukla nakavt etti!

Köpek döven adamı tek yumrukla nakavt etti!

Hayvansever Fırat Sert'e, eli sopalı adam köpeklere yem vermemesi konusunda ısrar edince olaylar büyüdü.Aydın'da yaşanan hadisede hayvansever vatandaş köpek düşmanı adamı yere serdi.

Aydın'da farklı noktalarda köpek besleyen Fırat Sert, dün gece herzaman olduğu gibi köpeklere mama verirken,mahalleye yeni taşınan ve alkollü olduğu öne sürülen eli sopalı bir kişi gelerek, köpekleri kovalamaya çalıştı. Sert ise elinde sopa bulunan kişiyi sakinleştirmeye çalışarak köpeklere saldırmasını engelledi.Fırat Sert ile sözlü atışmaya giren vatandaş,elinde tuttuğu sopa ile Fırat Sert'in eline vurdu.''Köpek değil mi hepsini öldüreceğim.'' diyen eli sopalı vatandaşın sözünü duyan Fırat Sert, karşısında bulunan adamı tek yumrukla yere serdi.Tüm bunlar olurken, Sert'in evinde bulunan güvenlik kamerası kayıttaydı.

OLAY SADECE AYDIN'DA DEĞİL SOSYAL MEDYADADA POPÜLER

Yaşanan bu hadise güvenlik kamerasınca saniye saniye kaydedildi.Görüntüler internet ortamına düşünce, sosyal medyada büyük ses getirdi.Büyük kitlelere sahip bazı sosyal medya hesaplarında paylaşılan bu görüntülere tepkiler çığ gibi büyüdü.

FIRAT SERT AÇIKLAMA YAPTI

Gece gündüz demeden sokak beslemeleri yapan Sert, “Sokak hayvanlarına sahip çıkın sevap kazanın. Sokak hayvanlarına zarar verenleri gördüğünüz zaman dövün, yine sevap kazanın. Ben her ikisini de yapıyorum” dedi.

HABER:EGEHAN ERKÜN

İŞTE FIRAT SERT İLE SOPALI VATANDAŞ ARASINDA GEÇEN HADİSENİN GÖRÜNTÜLERİ

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.