Köpek Kulübesinden Kenevir Çıktı

Köpek Kulübesinden Kenevir Çıktı

İncirliova Sandıklı Mahallesi'nde Yusuf İzzettin Gülgör’e (60) ait mısır tarlası, üzüm bağı, köpek kulübesi ve bahçede yüz kök Hint Keneviri ele geçirildi. Adeta ağaç gibi büyüyen Hint Kenevirlerini sökmek için jandarma ekipleri yoğun çaba sarf etti.

İncirliova’nın Sandıklı Mahallesi Koçarlı Yolu'nda Yusuf İzzettin Gülgör’e ait evin bahçesinde ve mısır tarlasında Hint Keneviri ekili olduğu ihbarını alan Jandarma ekipleri, sabah saatlerinde tarlaya ve bahçeye baskın yaptı. Mısır tarlasının etrafını dolaşan jandarma mısırların içerisine ekilen ve boyları bir metreyi bulan Hint kenevirine rastladı. Jandarma ekiplerinin mısır tarlasındaki Hint kenevirlerini toplamasının ardından devreye jandarmaya ait özel eğitimli köpekler girdi. Köpeklerin aramasıyla Gülgör’e ait evin bahçesindeki köpek kulübesinde beş adet daha Hint kenevirinin olması jandarmayı bile şaşkına çevirdi. Jandarma ekipleri, boyu 2 metre 50 santime kadar çıkan ve ağaç gibi kök salan Hint kenevirlerini sökmekte oldukça zorlandı.

'YOK' DEDİKÇE ÇIKTI

Jandarmanın ısrarı üzerine nerelere Hint Keneviri ektiği sorulan Gülgör, 'yok' dese de özel eğitimli köpeklerin de yardımıyla üzüm bağlarının içerisinde ve bahçede çok sayıda yine ekili olarak Hint Keneviri bulundu. Jandarma ekipleri yaklaşık 3 saatlik bir çalışmanın ardından yüz adet irili ufaklı Hint Kenevirine el koydu. Toplanan Hint Kenevirleri jandarma ekipleri tarafından götürülürken, tarlası ve bahçesinde Hint Keneviri bulunan Yusuf İzzettin Gülgör ise jandarmada alınan ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi. Yüz kök Hint keneviri bulunan Yusuf İzzettin Gülgör'ün rahat tavırları ise dikkatlerden kaçmadı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.