Korkunç Cinayette Flaş Gelişme!

Korkunç Cinayette Flaş Gelişme!

Geçtiğimiz yıl vahşice öldürülen 22 yaşındaki Muharrem Özcan cinayetiyle ilgili korkunç detaylar ortaya çıktı...

Cumhuriyet savcısı tarafından yapılan soruşturmada Özcan'ın öldürülmeden önce tecavüze uğradığı iddia edildi.

Çine'ye bağlı Karakollar Mahallesi'nde 13 Ekim'de yanmış halde bulunan otomobilde erkek cesedi bulundu. Yanmış halde bulunan erkek cesedinin günler süren kimlik tespitinin ardından Kırkışık Mahallesi'nden 22 yaşındaki Muharrem Özcan'a ait olduğu tespit edildi.

DARP EDİP ATEŞE VERDİLER
Olayın aydınlatılması için başlatılan soruşturma kapsamında Özcan arkadaşları olduğu öğrenilen Ö.O., U.D. ile onlara yardım eden A.D.'ye ulaşıldı.İlk ifadelerinde cinayeti işlediklerini itiraf eden Ö.O. ve U.D., Muharrem Özcan ile aralarında husumet olduğu için olay günü bir araya geldiklerini söyledi. Aralarındaki konuşmanın tartışmaya başlaması üzerine su borusuyla Özcan'ı dövdüklerini ve bayılmasının ardından otomobilin ön koltuğuna bağladığını itiraf eden zanlılardan Ö.O., daha sonra otomobilin arka koltuklarını ateşe vererek izleri kaybettirmek istediklerini söyledi. 

TECAVÜZ ETTİKLERİ ORTAYA ÇIKTI
Cumhuriyet savcısının devam eden soruşturması kapsamında olayın detayları da ortaya çıktı. Soruşturmadan elde edilen bilgilere göre olay günü Muharrem Özcan'ın darp edildikten sonra fiili livata yoluyla tecavüze uğradığı iddia edildi. İki zanlının ifadelerinde ise tecavüz için birbirlerini suçladığı, Özcan'ın öldüğünü anladıktan sonra otomobili ateşe verdikleri öğrenildi.

64088101_620x410.jpg

aw520965_05.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.