KORONA FACEBOOK'A YARADI

KORONA FACEBOOK'A YARADI

Facebook tarafından açıklanan yılın ilk çeyrek raporlarına göre platformun aylık aktif kullanıcı sayısı %10 artarak 2.6 milyar seviyesine ulaştı. Günlük aktif kullanıcı sayısı ise %11 artışla 1.73 milyar oldu.

 Facebook, net gelirini şimdiden 2'ye katlamış durumda. Ancak Mart ayında reklam verenlerin sayısının azalması nedeniyle ortalama reklam fiyatları da azalmış durumda. Facebook, karantina sürecinin sona ermesi ile işlerin yoluna gireceğini düşünüyor.

"TİKTOK'TA 2 MİLYAR İNDİRME"

TikTok dünya çapında 2 milyar indirme sayısına ulaştı. Açıklanan verilere göre uygulamayı indirenlerin %75'inden fazlası Android kullanıyor.

"EN ÇOK İNDİRİLEN UYGULAMA TİKTOK "

Vakitlerinin büyük bir çoğunluğunu telefonlarında geçiren insanların tercihi sosyal medya uygulamaları oldu. Günümüzün popüler uygulamalarından TikTok, 2 milyardan fazla indirilirken 2020’nin birinci çeyreğinde uygulama, şimdiye kadar bir çeyrekte en çok indirilen sıfatına sahip olmayı başardı. Uygulama sadece bu çeyrekte 315 milyon kez indirildi. 

"A'DAN Z'YE ALIŞVERİŞ"

Koronavirüs önlemleri kapsamında sokağa çıkma yasağı bulunan ve günlerini evlerinde geçiren dünya vatandaşları da kendilerini alışverişe verdi. Alışveriş sitelerinin dev markalarından Amazon'un logosu ise alışveriş çılgınlarını haklı çıkardı. 
Amazon'un  logosundaki ok A'dan Z'ye her şeyin satın alınabileceğini söylemektedir.

Logo içerisinde A’dan Z’ye bir gülümseme bulunmaktadır. Bu gülümsemenin nedeni açıklanmamış, teorilere bırakılmıştır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.