Kosb Yönetim Kurulu Üyelerinden Melikgazi Belediye Başkanı Büyükkılıç’a Ziyaret

Kosb Yönetim Kurulu Üyelerinden Melikgazi Belediye Başkanı Büyükkılıç’a Ziyaret

Kayseri Organize Sanayisi Bölgesi (KOSB) Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan ve Yönetim Kurulu Üyeleri Süleyman Sarptaş, Seyit Demir, Seyrah Arifolu, Şadi Başkal ve Nihat Küçükusta, Melikgazi Beledi...

Kayseri Organize Sanayisi Bölgesi (KOSB) Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan ve Yönetim Kurulu Üyeleri Süleyman Sarptaş, Seyit Demir, Seyrah Arifolu, Şadi Başkal ve Nihat Küçükusta, Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ı ziyaret ederek, belediyenin ekonomiye ve istihdama yönelik yaptığı çalışmaları hakkında bilgiler aldı.

Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan, Melikgazi Belediyesince Kayseri sanayisine, esnafına, ticaretine, üretimine ve girişimcilerine yönelik yaptıkları yatırım ve hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

Kayseri Organize Sanayi Bölgesi yönetimi ile her zaman birlikte dayanışma içerisinde çalıştıklarını ve beraber projeler ürettiklerini hatırlatan Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, “Melikgazi Belediyesi mesleki oda, dernek ve Sivil Toplum Kuruluşları ile birlikte istişare içerisinde çalışıyor. Bunun olumlu sonuçları ilçe halkına hizmet olarak yansımaktadır. Kayseri Organize Sanayi Bölgesi yönetimi ile ortak bir çalışma gerçekleştiriyoruz. Bu ortak çalışma ile Kayseri’de girişimcilerine yönelik yeni bir etkinlik ve yeni bir kampanya ile Kayserili sanayiciler, girişimciler, esnaflar ve ticaret erbabı için özel seminerler düzenleyeceğiz. Ayrıca Meslek Eğitim Kurslarımızda yine ortak çalışmaları değerlendireceğiz. Lojistik alanlar oluşturarak Organize Sanayi Bölgesinde hammadde ve ürün çıkışına yeni bir boyut, hız ve imkan tanıdık. Şehrimizin Anbar bölgesine yaptığımız iki lojistik alanı çok faydalı sonuçlar veriyor” dedi.

Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan ve Yönetim Kurulu Üyelerinden gerçekleştirilecek olan yatırım ile projeleri hakkında bilgiler aldıklarını ifade eden Büyükkılıç, MÜSİAD Kayseri Şubesi yeni oluşan Yönetim Kurulu Üyelerine başarılar dilediğini ve bu ziyaretlerinden de son derece memnun olduklarını sözlerine ekledi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.