Koyun hırsızının koyunlarını çaldılar

Koyun hırsızının koyunlarını çaldılar

Karacasu’da koyunlarının çalındığını iddia eden ve jandarma tarafından koyunları bulunarak kendisine teslim edilen E.D.’nin de hırsızlık şüphelisi olduğu öğrenildi. Jandarma, E.D. ve babasını gözaltına aldı.

Karacasu’nun Geyre Mahallesi’nde çobanlık yapan E.D., 50 adet sakız cinsi koyununun çalındığı iddia ederek jandarmadan yardım istedi. Jandarma asayiş timleri, yaptıkları çalışmalarda bir ahırda tutulan 43 adet koyunu sahibi E.D.’ye teslim etti. Koyunların tutulduğu ağılın sahibi olan F.A., H.Ç., M.A., gözaltına alındı. Şüphelilerden M.A., adli kontrolle serbest bırakılırken F.A. ve H.Ç., tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Olayla ilgili soruşturmasını sürdüren jandarma ekipleri, hırsızlık olayında hayvanların sahibi gözüken E.D.,’nin çalıntı mal alıp sattığı belirlendi. Araştırmaların derinleştirilmesi sonucu Muğla’nın Fethiye ilçesinde yaşayan üç mağdura ulaşıldı.

BABA VE OĞLU GÖZALTINA ALINDI

Mağdurların müracaatı sonucu E.D. ve babası Y.D.’nin ağıllarında yapılan aramada mağdurlara ait 19 adet canlı ve 2’si kesilmiş küçükbaş hayvan tespit edilerek mağdurlara teslim edildi. E.D. ve babası Y.D., hırsızlık malı alıp satmak suçundan gözaltına alındı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.