KRİTİK TOPLANTI 1 NİSAN’DA

KRİTİK TOPLANTI 1 NİSAN’DA

Nazilli Belediye Meclis Üyeleri, 1 Nisan’da yapılacak toplantıda yeni Belediye Başkan Vekili için oy kullanacak. Kritik toplantıda AK Parti ve CHP gurubunun aday çıkarması bekleniyor.

NAZİLLİ Belediye Meclisi’nin Nisan ayı olağan toplantısı 1 Nisan Çarşamba günü yapılacak. Belediye Meclis Salonu’nda saat 17.00’de başlayacak toplantıda MHP’den milletvekili aday adayı olmak için meclis üyeliği ve belediye başkan vekilliği görevlerinden istifa eden Deniz Depboylu’nun yerine belediye başkan vekilli seçimi yapılacak. Kritik toplantıda AK Parti ve CHP gurubunun aday çıkarması bekleniyor.

• BAŞKANLIK MAKAMINDA TOPLANDILAR

MHP’nin Belediye Meclis Üyeleri, kritik meclis toplantısı öncesi Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ın daveti üzerine geçtiğimiz gün başkanlık makamında bir araya gelerek durum değerlendirmesi yaptı. Toplantıda, Mehmet Koşar’ın Belediye Başkan Vekili olmak için aday olduğu, Koşar’ın adaylığına soğuk bakan diğer MHP’li meclis üyelerinin ise Gonca Yelkovan ismini işaret ettiği öğrenildi. Aynı toplantıda MHP’li Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ın ‘ortak aday’ olarak Erkin Özbek gündeme getirdiği bilgisine ulaşıldı.

AK PARTİ VE CHP’NİN ADAY ÇIKARMASI BEKLENİYOR

Öte yandan 1 Nisan’da ki kritik toplantıda AK Parti gurubunun Kadir Mutlu’yu, CHP gurubunun ise Cihan Doğan’ı aday göstermesi bekleniyor. Toplantıda 16’sı MHP’den, 8’si AK Parti’den, 7’si CHP’den toplam 31 meclis üyesi oy kullanacak. • HABER: M.Şevket ALTINAYAR

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum