KTO’dan Üyelerine Yönelik Yeni Bir Hizmet Daha

KTO’dan Üyelerine Yönelik Yeni Bir Hizmet Daha

Kayseri Ticaret Odası, üyelerine yönelik yeni bir hizmeti daha sunmaya başladı. Hazırlanan “İndirim Rehberi” kurumsal internet sitesinde hizmete girdi.İndirim Rehberi’nin hizmete girmesine ilişkin açı...

Kayseri Ticaret Odası, üyelerine yönelik yeni bir hizmeti daha sunmaya başladı. Hazırlanan “İndirim Rehberi” kurumsal internet sitesinde hizmete girdi.

İndirim Rehberi’nin hizmete girmesine ilişkin açıklamada bulunan Başkan Mahmut Hiçyılmaz, Kayseri Ticaret Odası’ndan hizmet alan üyelerin hak ve menfaatlerinin korunması ve artı değerler sağlanabilmesi için çalıştıklarını söyledi.

Oda Yönetimi olarak, üyelere verilen hizmetlere bir yenisini daha eklemenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Hiçyılmaz, “Odamıza kayıtlı 17 bine yakın üyemizin yararlanabileceği ve katkı sağlayabileceği İndirim Rehberimizi www.kayserito.org.tr adlı internet sitemizden hizmete sunduk” dedi.

Rehberde, Oda üyelerine hizmet sunan firmaların uygulayacağı indirim oranları ve kampanyaların yer aldığını kaydeden Hiçyılmaz, “Böylelikle, Kayseri Ticaret Odası’nın değerli üyeleri, Oda Üye Kartlarını ibraz ederek, rehberde yer alan firmaların üyelerimiz için taahhüt etmiş oldukları indirimlerden faydalanabileceklerdir. Üyelerimizin bu rehberden azami ölçüde yararlanacağından eminim” diye konuştu.

İndirim Rehberi’ndeki hizmetlere ilişkin bilgi veren Hiçyılmaz, “Rehberimizde 43 ilden 200’ü aşkın firma yer almaktadır. Akaryakıttan konaklamaya, otomotivden sağlık hizmetlerine kadar 17 ana sektörde faaliyet gösteren bu firmaların, üyelerimize sağlayacağı indirim oranı ise yüzde 5 ile yüzde 60 arasında değişmektedir” ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.