Kuaförlerden ‘Her Toka Bir Oda’ Projesi

Kuaförlerden ‘Her Toka Bir Oda’ Projesi

Eskişehir Berberler ve Kuaförler Odası ve Eskişehir Genç İş Adamları Derneği (ESGİAD) işbirliği ile lösemili çocuklar için oluşturulan ‘Her Toka Bir Oda Projesi’ kapsamında Türkiye genelinden Eskişehi...

Eskişehir Berberler ve Kuaförler Odası ve Eskişehir Genç İş Adamları Derneği (ESGİAD) işbirliği ile lösemili çocuklar için oluşturulan ‘Her Toka Bir Oda Projesi’ kapsamında Türkiye genelinden Eskişehir’e gelen ünlü kuaförler saç şovla izleyenleri büyüledi.

Hasan Polatkan Kültür Merkezi’nde düzenlenen etkinlikte, Türkiye’nin dört bir yanından gelen kuaför ve berberler odalarının şov takımları ile ünlü kuaförler, saç şovlar yaparak lösemi hastalarına destek verdiler. Etkinlikle ilgili bilgi veren Eskişehir Kuaförler ve Berberler Odası Başkanı Fethi Özkara, etkinlik ile bir ilkin gerçekleştiğini söyledi. Porjenin öneminden söz eden Özkara, “Eskişehir Berberler ve Kuaförler Odası olarak bir ilki gerçekleştirmek istedik. Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Onkoloji Bölümü’nde tedavi gören lösemi hastası çocuklarımızla ilgili bir çalışma yapmak istedik. Güzel bir çalışmaya başladık ve 3 aydır çok güzel bir netice aldığımızı görüyorum. İnsani duygularla hareket edilmesi gerektiği için bu projeye başladık. Şu anki çalışmamıza Türkiye genelinden gelen odalarımızın katkılarıyla çocuklarımıza yardım yemeği düzenleyerek lösemili hastalarımız adına çağrı yaptık. Yaptığımız çalışmalarda sonuç önemliydi. Bu projenin insanlara duyarlılık aşılaması ile ilgili ses duyurmak istedik. Projenin anlamı çok önemli. Meslektaşlarımız gönül verdi, yürek verdi. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

Özkara, 12 ilin şov ekibi ile etkinliğe katıldığını ifade ederken, yaklaşık 30 odanın da kendilerine destek verdiğini sözlerine ekledi.

Düzenlenen etkinliğin ardından akşam düzenlenecek yemeğin gelirinin ise lösemi hastalarının tedavisine bağışlanacağı öğrenildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.