Küçük Kerem’e Büyük Alkış

Küçük Kerem’e Büyük Alkış

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, 6 yaşındaki Kerem Kaan Kula zeybek oyunu ile büyük alkış aldı. Celal Toraman Anadolu Lisesinin mezuniyet törenine, annesi Nilgün hanımla birlikte gelen ana okulu öğr...

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, 6 yaşındaki Kerem Kaan Kula zeybek oyunu ile büyük alkış aldı. Celal Toraman Anadolu Lisesinin mezuniyet törenine, annesi Nilgün hanımla birlikte gelen ana okulu öğrencisi Kerem Kaan Kula, Belediye Gençlik Merkezi Halk Oyunları Ekibi’nin ardından çıktığı sahnede izleyenleri coşturdu.

Annesi, Öğretmen Nilgün Kula ile birlikte izleyiciler arasında oturan Kerem Kaan Kula, çalan müziği duyunca alkışlar arasında sahneye çıktı. Çalan müziğin ritmine uyan Küçük Kerem, büyüklerine taş çıkartırcasına zeybek oynadı. İzleyenlerden büyük alkış aldı. Oyunları öğretmeni Saniye Sevimli’den öğrendiğini anlatan Kerem Kaan Kula, daha çok oyunlar öğrenmek istediğini söyledi. Anne Nilgün Kula da, Kerem’in zeybek oyunlarını çok sevdiğini anlattı. Edebiyat Öğretmeni Ahmet Altınsoy da, Kerem’i çok sevdiklerini ve okulun maskotu olduğunu söyledi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.