Küçük kız yürekleri ağza getirdi

Küçük kız yürekleri ağza getirdi

Karacasu Halk Eğitim Merkezi’nin 2017-2018 eğitim öğretim yılı nedeniyle Cumhuriyet Meydanında düzenlediği yılsonu sergisi ve öğrenme şenliğinde küçük bir talihsizlik yaşandı.

Sporcu öğrencilerinden biri atlama tahtasından atlarken belini inciten kız çocuğu yürekleri ağza getirdi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü bünyesindeki kız ve erkek sporcuların jimnastik gösterileri şenliğe renk kattı. Sporcu öğrenciler gösterilerini sundukları sırada talihsiz küçük bir kaza yaşandı. Protokol üyeleri ve izleyiciler tarafından beğeniyle izlenen gösteri esnasında sporcu kız öğrencilerden biri atlama tahtasından atlayıp takla attığı sırada belini incitti.

İLÇE SAĞLIK MÜDÜRÜ YETİŞTİ

Bir yanlış hareketi yüzünden canı yanan küçük kız yerde kıvranıp ağlamaya başladı. Öğretmenleri ile birlikte küçük kızın imdadına protokolde oturan İlçe Sağlık Müdürü Dr. Ceyhun Keçelioğlu yetişti. Kızın ağlaması ile yürekler ağıza geldi. Kıza müdahale etmek için yerinden fırlayan doktor Keçelioğlu, endişe edilecek bir şey olmadığını kızın sağlık durumunun iyi olduğunu söylemesi üzerine korku dolu gözlerle bakan izleyiciler rahat bir nefes aldı. Kazazede sporcu yürüyerek alanı terk etti. Atlama tahtası minderden kaldırılıp jimnastik gösterisi devam etse de sporcu öğrencilerin nefes kesen gösterilerine yaşanan talihsiz kaza gölge düşürdü.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.