Kullandığı uyarıcı sonu oldu

Kullandığı uyarıcı sonu oldu

Karacasu’da tarihi Karşıyaka köprüsünün bulunduğu derede kimliği belirsiz bir ceset bulundu.

Olay yerine gelen polisin yaptığı inceleme sonucunda cesedin 17 yaşındaki Emral Can Bahçe olduğu bilgisine ulaşıldı. Oğlunun acı haberini alan annesi sinir krizi geçirdi.

Olay, Cuma Mahallesi ile Yaylalı Mahallesi'ni birbirine bağlayan tarihi Karşıyaka köprüsünde saat 17.00 sıralarında hurda toplayan iki vatandaşın ihbarı üzerine ortaya çıktı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen polis durumu Savcılık ve olay yeri inceleme ekiplerine bildirdi. Olay mahallinde yapılan inceleme sonucunda yerde cansız yatan ve üzerinden kimlik çıkmayan şahsın madde bağımlısı olduğu öğrenilen 17 yaşındaki Emral Can Bahçe’ye ait olduğunu tespit etti. Olay yerinde pet şişe ve naylon poşet bulunduğu öğrenildi.

ANNESİNİN FERYADI YÜREKLERİ DAĞLADI

Olayın ortaya çıkmasının ardından Büyükdağlı Mahallesi’nde oturan annesi Arzu Gök’e haber verildi. Cesedin teşhisi için olay yerine getirilen anne Arzu Gök, oğlunun yerde yatan cansız bedeni ile karşılaştı. Sinir krizi geçiren Gök, oğlunun cesedi başında fenalaştı. Polis tarafından sakinleştirilen annenin feryadı yürekleri dağladı.

ŞÜPHELİ GÖRÜLDÜ

Emral Can Bahçe’nin cesedi, olay yerinde yapılan incelemenin ardından otopsisi yapılmak üzere Karacasu Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. İddiaya göremadde bağımlısı olan gencin dengesini kaybetmesi sonucu 15 metre yükseklikteki köprüden aşağıya düşerek hayatını kaybetmiş olabileceği ihtimali üzerinde duruldu. Ancak daha sonra sırt üstü yerde yatan gencin, dişinin kırık olduğu, bacağında ve anlında delik olduğunun görülmesi üzerine şüpheli görülen cesedin kesin ölüm nedeni belirlenmek üzere İzmir Adli Tıp Kurumuna gönderildi.
Cesedinin bulunmasından bir gün önce sabah evine giden gencin, bir kaç parça eşya alıp, annesine Bodrum’a çalışmaya gidiyorum dediği edinilen bilgiler arasında. Cumhuriyet Savcılığı tarafından başlatılan soruşturmanın sürdüğü öğrenildi. Düşmeye bağlı mı yoksa cinayete mi kurban gittiği henüz belirlenemeyen Emral Bahçe'nin kesin ölüm nedenini, Adli Tıp Kurumu'ndan gelecek otopsi raporu belirleyecek.

ÖLÜMÜ BEKLEMİŞ

Bir gün önce düşüp hayatını kaybettiği tahmin edilen Emral Bahçe’nin sosyal medya hesabından ölümle ilgili paylaşımları dikkati çekti. Anne ve babası ayrıldığı öğrenilen Emral Can Bahçe’nin iki gün önceki en son paylaşımında, “Ölümün bizi nerede beklediği belli değil, iyisi mi biz onu her yerde bekleyelim” yazdığı görüldü.

AYLAR ÖNCESİNDEN KENDİSİNİ ÖLMÜŞ GİBİ BİLDİRMİŞ

Aylar öncesinden de ailesinin ilgisizliğinden dert yanıp, bir trafik kazasında ölmüş gibi paylaşımlarda bulunan Emralcan, “Bu facebook profilinin sahibi Emralcan adlı arkadaşımız yaklaşık 35 dk önce Bodrum karayolu üzerinde meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybetmiştir. Üzerinden kimlik çıkmadığı için telefon rehberindeki bazı kişilere mesaj atıyoruz ve sayfasında paylaşıyoruz. İzmir devlet hastanesi morgundandır. Altta yazılı morg kayıt numarası yakınlarına bildiriniz yakınıysanız mutlaka arayınız morg no 29 başınız sağ olsun diye bir mesaj gelince mi akılına gelicez lan.”

KAYNAK: DENGE

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.