Kur’an Bülbülleri Birincilik İçin Yarıştı

Kur’an Bülbülleri Birincilik İçin Yarıştı

Aydın’ın Efeler ilçesinde ’İmam Hatip, müezzin kayyımlar ve hafızlar, ‘Kur’an-ı Kerim-i Güzel Okuma Yarışması’nda dinleyenleri mest etti.

Aydın Efeler’de cami imam hatipleri,müezzin kayyumlar ve hafızlara yönelik “Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması” düzenlendi. Aydın’ın Efeler ilçesinde Bey Camii’nde düzenlenen yarışmada imam hatip, müezzin kayyum ve hafızlar Efeler İlçe Müftülüğü tarafından düzenlenen “Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma” yarışmasında birincilik için kıyasıya yarıştı. Kur’an-ı Kerim’den okudukları ayetler ve sureler ile gönüllerin ve kulakların pasını silen Kur’an Bülbülleri adeta dinleyenleri de mest etti.

Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışmasında jüri üyeliklerini Efeler İlçe Müftüsü Salih Akcan, Efeler İlçe Müftülüğü Şube Müdürü Muzaffer Erdal ve Bey Camii İmam Hatibi Adem Keskin’in yaptı. Yarışma sonunda jüri üyeleri birbirinden güzel sese sahip olan Kur’an Bülbülleri arasından birinciyi seçmekte zor anlar yaşadı. Jüri üyeleri kendi aralarında yaptıkları değerlendirmeler sonunda hafızlık dalında Yavuz Sultan Selim Camii İmam Hatibi Bünyamin Aşçı birinci olurken Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma yarışmasında da Hatipler Camii İmam Hatibi Durmuş Ali kavaklı birinci oldu.

Öte yandan yarışmalarda birinci olan imam hatipler daha sonra il bazında yapılacak olan yarışmalarda Efeler ilçesini temsil edecek.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.