“Kurbağa Adamlar” kayıp kadını Menderes’te arıyor

“Kurbağa Adamlar” kayıp kadını Menderes’te arıyor

Aydın’ın Nazilli ilçesinde 4 gündür önce evden çıkan ve kendisinden bir daha haber alınamayan Rahime Yüce’nin bulunması içim “kurbağa adamlar” Menderes Nehri’nde arama çalışması başlattı.

MEHMET ALİ CİNTOSUN - Nazilli’de yaşayan evli ve 2 çocuk annesi Rahime Yüce, Salı günü öğlen saatlerinde evinden ayrıldı ve bir daha kendisinden haber alınmadı.  Yüce’nin ailesi durumu polise bildirdi. Kadının bulunması için çalışma başlatan polis ekipleri, kamera kayıtlarını inceleyerek, 42 yaşındaki Yüce’nin şehir içi minibüsüne bindiği ve Aydın-Bozdoğan yolundaki minibüs durağında indiği tespit edildi. Menderes Nehri’nin kenarında bulunan petrol istasyonunun kamera kayıtlarından da Yüce’nin nehre doğru koşarak gittiği görüldü. Polis ve jandarma ekipleri,  kadının nehre atladığı şüphesiyle bölgede arama çalışması başlattı.  Devlet Su İşleri Aydın Bölge Şefliği’nden nehrin debisinin düşürülmesi istendi. 

1-106.jpg

Bölgeye, Muğla Emniyet Müdürlüğü Su Altı Ekip Amirliği’ne bağlı “kurbağa adamlar” çağrıldı. Dün gece saatlerinde Menderes Köprüsü’nün altında Rahime Yüce’nin çantası bulundu. Kurbağa adamlar arama çalışmalarının dördüncü gününde arama çalışmalarını sürdürürken, Yüce’nin akrabaları da ekiplere yardımcı oldu.

2-104.jpg

Bu zamana kadar Yüce’nin izine rastlayamayan ekipler, çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

4-069.jpg

3-098.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.