Kürşat Başkan'dan Avra Çıkarması!

Kürşat Başkan'dan Avra Çıkarması!

Millet İttifakı Nazilli Belediye Başkan Adayı Kürşat Engin Özcan, seçimlere sayılı günler kala Aşağı Yakacık Mahallesi'ne (Avra) çıkarma yaptı.

MEHMET ALİ CİNTOSUN-Millet İttifakı'nın İYİ Partili Belediye Başkan Adayı Kürşat Engin Özcan, seçim çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor. Seçimlere sayılı günler kala köyleri üçüncü kez gezen Özcan, son olarak Aşağı Yakacık'ı ziyaret etti. Özcan'a, CHP ilçe Başkanı Serkan Sevim, İYİ Parti İlçe Başkanı Durmuş Kural, belediye meclis üyesi adayları ve onlarca Partili eşlik etti. Mahalle muhtarı tarafından karşılanan grup, daha sonra pazar yerini ziyaret etti. Esnafla ve vatandaşla hatıra fotoğrafı çekilen Özcan, 31 Mart için kendisine destek istedi. 

111-006.jpg


DÜĞÜN SALONU VE ALIM-SATIM MERKEZİ MÜJDESİ
Nazilli Belediye Başkan Adayı Kürşat Engin Özcan, köy meydanında halka seslendi. 31 Mart'ta zafer kazanacaklarını ifade eden Özcan, "Avra'nın sorunlarını iyi biliyoruz. Buraya yatırım getirmeye hazırız. İlk etapta düğün salonu ve kiraz alım-satım merkezi yapacağız. Biz, siz ne isterseniz onu yapmaya hazırız" dedi.

222-008.jpg

333-004.jpg

444-002.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.