Kürşat Engin Özcan aday adaylığını açıkladı

Kürşat Engin Özcan aday adaylığını açıkladı

İyi Parti Nazilli İlçe Başkanı Kürşat Engin Özcan, parti binasında yönetim kurulu üyeleriyle birlikte görevinden istifa etti.

31 Mart 2019'da yapılması planlanan yerel seçimler için Nazilli Belediye Başkanlığı aday adaylığını açıklayan Kürşat Engin Özcan, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte parti binasında ilçe başkanlığı görevinden istifa etti. Aday adaylığını pasta keserek açıklayan Özcan, "Genel merkezin teveccühü ile Nazilli Belediye Başkanlığı için aday gösterilirsem Nazilli Belediye Başkana seçileceğime eminim" diye konuştu.

"EN BÜYÜK SORUN SORUNLARIN BİR ARAYA GELİP ÇÖZÜLEMEMESİ"

Siyasetçilerinin karnesinin sandıkta verildiğini dile getiren Özcan, "Biz, 24 Haziran seçimlerinde altı aylık bir süreç olmasına rağmen Nazilli'de yüzde 18'lik bir oy aldık. Seçim Kasım'da yapılsaydı Nazilli'de birinci parti olurduk. 25 Haziran'da biz çalışmalara Hamidiye Mahallesi'nden başladık. Nazilli'nin bütün mahallelerini gezdik. Nazilli'nin sorunlarını burada yaşayan biri olarak çok iyi biliyorum. Nazilli'nin en büyük sorunu, sorunların bir araya gelip çözülmemesi. Biz biraraya gelip sorunları çözeceğiz" dedi.

"İYİ'LER BURADA"

Basın açıklamasından kısa süre önce Nazilli Belediye Meydanı'nda İyi Parti'den istifasını açıklayan 14 üyeyi değerlendiren Özcan, "İyi'ler burada. Toplantının öncesinde yapılan istifa çok manidar. İstifa eden arkadaşlarımıza anlam veremiyoruz. İstifa Belediye Meydanı'nda değil ilçe binasında yapılır" diye konuştu.

"NAZİLLİ'Yİ DAHA İYİ YÖNETECEĞİZ"

Nazilli Belediye Başkanı olarak seçildiğinde yapacağı projelere değinen Özcan, "Biz bütün paydaşlarımızı bir araya getireceğiz. Sorunları, paydaşlarımız ve sivil toplum örgütleri ile konuşarak çözeceğiz. Nazilli'de trafik ve alt yapı gibi birçok sorun var. Bu sorunları çözmek için projeler geliştireceğiz. Nazilli'yi daha iyi yöneteceğiz. Ben ve ekibim Nazilli Belediyesi'nin borçlarını ödeyecek projeleri de hazırladık ve geliyoruz" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum