Kürşat Engin Özcan; "İlk gün verdiğimiz sözün arkasındayız"

Kürşat Engin Özcan; "İlk gün verdiğimiz sözün arkasındayız"

Millet İttifakının Nazilli Belediye Başkan Adayı İYİ Partili Kürşat Engin Özcan, İYİ Parti'nin Ankara'da gerçekleştirdiği aday tanırım toplantısını değerlendirdi.

Özcan, Genel Başkan Meral Akşener'in "Şeçimlerin beka ile alakası yok" sözlerinin sonuna kadar arkasında olduklarını kaydetti.

İlk yerel seçim sınavına hazırlanan İYİ Parti'de adaylar tanıtıldı. Genel Başkan Meral Akşener'in katılımıyla gerçekleşen aday tanıtım toplantısına Aydın'dan Millet İttifakı çatısı altında İYİ Parti'den aday gösterilen adaylar da tam kadro yerini alırken, Nazilli Belediye Başkan Adayı Kürşat Engin Özcan heyecana ortak olmaktan mutluluk duyduklarını belirtti. Özcan, seçim çalışmalarına dair raporları Genel Başkan Yardımcılarına sunduklarını dile getirerek, "İlk gün verdiğimiz sözün arkasındayız. Onlarda bize inanıyor" dedi.
"31 MART'IN BEKAYLA NE İLGİSİ OLABİLİR Kİ"
Toplantıda İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in, iktidarın 31 Mart seçimlerini 'beka' sorunu olarak görmesini eleştirmesi üzerine Özcan, Akşener'in sözlerinin arkasında olduklarını dile getirdi. Ülkedeki temel sorunların işsizlik ve ekonomi olduğunu ifade eden Özcan, "Yerel Seçimlere gidiyoruz neticede. Genel Başkanımızın da dediği gibi bunun bekayla ne ilgisi olabilir ki. Bu seçimin milletin bekasıyla ilgisi olduğunu, bu milletin bir beka sorunu olduğunu düşünmüyorum. Bir kötülük ve tehdit oluştuysa bu milletin birliği ve dirayetiyle savuşturulmuştur zaten. Kimsenin de itirazı olmamıştır. Bundan sonraki aşamalarda da daha iyi şeyler yapılacaktır" ifadelerini kullandı.
AKŞENER NE DEMİŞTİ?
Genel Başkan Akşener, iktidarın 31 Mart Yerel Seçimlerini “Beka” seçimi diye pazarladığını ileri sürerek "Beka Beka diyorlar ya yerel seçimler için… Muhtar ve Belediye Başkanı seçmenin bekayla ilgisi yoktur. Bu seçimde; Milletimizin ve ülkemizin bekasını değil, Devleti yönetenlerin bekasını değil, Milletine verdiği sözleri tutmayan belediye başkanlarını, 25 yılda, şehirlerimizi mahvedip, sonra da şikayet edenleri, Domates-biber kuyruklarını, Bitmeyen trafik çilesini, Yolsuzlukları, kayırmacılığı, Yüksek köprü ve tüp geçit fiyatlarını, Özetle, belediye başkanlarının icraatlarını oylayacağız" şeklinde konuşmuştu.

ozcan-aksenerin-sozlerinin-arkasindayiz-92527-4793b0f21317f43742861dfac9554271.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum