Kurt: “Sağlıkta Reform Yaptık”

Kurt: “Sağlıkta Reform Yaptık”

AK Parti Samsun Milletvekili adayı Hasan Basri Kurt, AK Parti iktidarının sağlık alanında adeta reform yaptığını söyledi.İlkadım İlçe Başkanı Adnan Varol, Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu ve...

AK Parti Samsun Milletvekili adayı Hasan Basri Kurt, AK Parti iktidarının sağlık alanında adeta reform yaptığını söyledi.

İlkadım İlçe Başkanı Adnan Varol, Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu ve İlkadım Gençlik Kolları Başkanı Oktay Avcılar ile Hastanebaşı kahve toplantısında konuşan Hasan Basri Kurt, AK Parti’nin sağlık alanında Samsun iline 582 milyon liralık yatırım yaptığını belirterek, "400 yataklı Samsun Bölge Hastanesi, 250 yataklı Bafra Devlet Hastanesi, Onkoloji Ünitesi, 105 yataklı Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi, Terme Devlet Hastanesi, Ayvacık Devlet Hastanesi, Alaçam, Ladik, Asarcık, Çarşamba Devlet Hastaneleri yapıldı. Tabi sayısız sağlık ocakları ve aile sağlık merkezleri de ortada. Türkiye 13 yılda 6 kişilik 8 kişilik koğuş sistemi hastanelerden 2 kişilik 5 yıldızlı otel sistemine geçti. Odalarımızda eskiden doğru dürüst yatak bile olmazken şimdi odalarımızda televizyon, buzdolabı ve duş var. Haydi şimdi söyleyin bunlar yok mu Samsun’da. Bunları AK Parti değil de başka biri mi yaptı. AK Partinin yaptıklarına muhalefetin hayalleri bile yetişemez” dedi.

“TÜRKİYE ARTIK HIZLA GELİŞİYOR DEĞİŞİYOR”

Asarcık’ta seçim çalışmalarına katılan Hasan Basri Kurt, İlçe Başkanı Hami Karakaş ve teşkilatla beraber esnaf gezisi yaptı, köyleri ziyaret etti. Bu seçimin çok önemli olduğuna söyleyen Kurt, “Eksiklerimiz olabilir yaptığımız yanlışlıklar olabilir, bilmeden sizleri kırmış ta olabiliriz. Şimdi bunları konuşma zamanı değil. Türkiye artık hızla gelişiyor değişiyor. Bu seçimler ülkemiz için çok önemli. Geçmişte hangi partiye oy vermiş olursanız olun 7 Haziran seçimlerinde oyunuzu başkanlık sisteminden yeni bir anayasadan yana kullanın. Köylerimizde yollarımızda sorunlar var, alt yapıda eksiklerimiz var. Bunlar var da bunları da yine geçmişte olduğu gibi AK Parti yapacak. Biz birlikte Türkiye’yiz” diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.