KURTULUŞUN ADRESİ: AK PARTİ HÜKÜMETİ

KURTULUŞUN ADRESİ: AK PARTİ HÜKÜMETİ

Göreve başladığı dönemde ilk olarak TOKİ ile yapılan sözleşmeyi iptal eden Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Nazilli’de hayata geçirmeyi planladıkları kentsel dönüşüm projesiyle ilgili olarak özel firmaların dışında TOKİ ile de çalışabileceklerini söyledi.

Aydın’ın büyükşehir olmasının ardından gelirlerinde %40’a varan düşüş yaşayan Nazilli Belediyesi, gelirlerini artırıcı çözümler aramaya devam ediyor. Makamında basın toplantısı düzenleyen Belediye Başkanı Haluk Alıcık, ilçede Ramazan Bayramı’nın ardından yatırım hamlesi başlatacaklarını söyledi. Nazilli’nin kurtuluşunun jeotermal ve kentsel dönüşüm projelerinden geçtiğini kaydeden Alıcık, hayata geçirmeyi planladıkları kentsel dönüşüm projesiyle ilgili olarak özel firmaların dışında TOKİ ile de çalışabileceklerini ifade etti. Göreve başladığı dönemde ilk olarak TOKİ ile yapılan sözleşmeyi iptal eden ve bugüne kadar TOKİ’ye mesafeli duruşuyla eleştirilen Alıcık’ın açıklaması, ‘Nazilli Belediyesi sırtını AK Parti Hükümeti’ne mi dayamaya başladı?’ sorularının sorulmasına neden oldu.

• NAZİLLİ JEOTERMAL ALANINDA 5’İNCİ BÖLGE İLAN EDİLDİ

Açıklamasında Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ve AK Parti Aydın Milletvekili Ali Gültekin Kılınç’ın Nazilli Belediyesi’nin hayata geçirmeyi planladığı yatırımlarla yakından ilgilendiklerini ve destek verdiklerini kaydeden Başkan Alıcık devamla şunları söyledi. “Nazilli’de Ramazan Bayramı’nın ardından jeotermal ve kentsel dönüşüm çalışmaları başlatacağız. Eski Sanayi olarak bilenen bölgede başlatacağımız kentsel dönüşüm çalışmaları için hükümetimizden beklentilerimizin üzerinde ilgi görüyoruz. Ayrıca Nazilli jeotermal alanında 5’inci bölge ilan edildi. Allah bin kere razı olsun. Bunlar belki yıllarca uğraşılacak şeyler. Biz yatırımlarımızı Devletimiz ile birlikte işbirliğinde halledersek hızlı yol alırız. Nazilli’nin kurtuluşu budur”

• AVRUPA BİRLİĞİ FONLARI ARAŞTIRILIYOR

Belediye Başkanı Haluk Alıcık, jeotermal ve kentsel dönüşüm çalışmaları dışında Nazilli Belediyesi ekiplerinin de Avrupa Birliği’nin fonlarından yararlanmak için çalışma başlattığını sözlerine ekledi. • HABER: M.Şevket ALTINAYAR

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum