Kuşadası Ticaret Odası’ndan Turizm Sorunları Raporu

Kuşadası Ticaret Odası’ndan Turizm Sorunları Raporu

Kuşadası’nın yeni belediye başkanı Özer Kayalı’yı makamında ziyaret eden Kuşadası Ticaret Odası Başkan ve yönetim kurulu üyeleri, yeni başkana turizm ve sorunları konulu bir rapor verdi.

Kuşadası Ticaret Odası Başkanı Serdar Akdoğan, Meclis Başkanı Mahmut Öztaş ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Kuşadası’nın yeni Belediye Başkanı Özer Kayalı’ya “ hayırlı olsun “ ziyaretinde bulundu. Ziyarete gençlik ve kadın komisyonu başkanlarıyla birlikte tam kadro katılan Kuşadası Ticaret Odası yönetimi, Başkan Kayalı’yı tebrik ederek, hayırlı olması temennisinde bulundu. Ziyarette Başkan Kayalı’ya bugüne kadar Kuşadası, turizm ve sorunlarını hakkında yapılan toplantılardan derledikleri bir rapor veren Kuşadası Ticaret Odası Başkanı Serdar Akdoğan “ Öncelikli olarak, Kuşadası’na hayırlı olması temennisiyle görevinizde başarılar dileriz. Size sunduğumuz bu raporda bugüne kadar yapılmış olan Kuşadası, turizm, esnaf ve sorunları içerikli toplantılardan derlediğimiz veriler var, dile getirilen sorunlar ve çözüm önerilerini kapsayan bu raporu incelediğinizde Kuşadası’nın belli başlı sorunlarının olduğunu göreceksiniz. Bizim sizden isteğimiz, kurumlar arası koordineli bir şekilde çalışarak bu sorunları birlikte çözebilmemiz. Sadece Ticaret Odası da değil Kuşadası’nda bulunan tüm oda ve kuruluşların birlikte hareket etmesi. Ben bu şekilde çalışmanın faydalı olacağını düşünüyorum ” dedi.

Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı da Ticaret Odası başkan ve yönetiminin yaptığı ziyaretten büyük mutluluk duyduğunu belirterek, “Ziyaretiniz için hepinize teşekkür ediyorum. Koordineli çalışmakta kesinlikle fayda var. Kuşadası’nda beraber yaşıyoruz ve var olan sorunları da birlikte çözeceğiz. Kurumlar arası ilişkilerin iyi olması sorunların çözümü konusunda hızlı bir şekilde hareket etmemizi ve sonuca ulaşmamızı sağlayacak. Raporlarınızı seçim öncesinde de incelemiştim. Gerekli kurum ve kuruluşlarla birlikte ortak akılla bu sorunların üstesinden geleceğimize inancım tamdır” diye konuştu.

- KUYUMCULAR DERNEĞİ’NDEN BAŞKAN KAYALI’YA ZİYARET

Bu arada, Kuşadası Kuyumcular Derneği Başkanı Özgür Evran ve Yönetim Kurulu üyeleri Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette dernek başkanı ve üyeleri belediye başkanı Özer Kayalı’yı tebrik ederek hayırlı olsun dileklerini iletti. Kısa bir sohbetin ardından Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı, dernek başkanı ve yönetim kurulu üyelerine ziyaretten dolayı teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.