Kuşadası’nda Şebnem Ferah rüzgarı

Kuşadası’nda Şebnem Ferah rüzgarı

Türk Rock Müziği’nin güçlü kadın vokali Şebnem Ferah, Kuşadası’nda sahne aldı. 2. Kuşadası Gençlik Festivali’nde sahne alan Ferah, sahne performansıyla binlerce dinleyiciyi büyüledi.

Etkileyici sahne performansına “Ya hep ya hiç”, “Kalbim mezar” ve “Birileri” ile başlayan Şebnem Ferah, dillerden düşmeyen şarkılarının bulunduğu özel repertuarıyla Kuşadası'nda müzikseverleri kendisine hayran bıraktı. Şebnem Ferah'a Harbiye Açıkhava Sahnesi'nde yıllardır birlikte aynı sahneyi paylaştığı Ozan Tügen, Metin Türkcan, Buket Doran, Aykan İlhan, Ceren Tügen ve Serdar Barçın eşlik etti.

HAYKO CEPKİN’DEN GÖRSEL ŞOV

Rock müziğin güçlü seslerinden Hayko Cepkin ise performansına ‘Yuh yuh’ şarkısıyla ve muhteşem bir görsel şov ile başladı. Ardından ‘Aldırma Gönül’ ve ‘Bertaraf Et’ şarkılarını seslendiren sanatçı, renkli performansı ile müzikseverlere unutulmaz müzik ziyafeti yaşattı.

Müzik dünyasının yıldızlarına ev sahipliği yapan Kuşadası Gençlik Festivali'nin dördüncü gününde Yok Öyle Kararlı Şeyler, Adamlar, Kurban, Pilli Bebek, Hayko Cepkin ve Şebnem Ferah sahne aldı. Türkiye'nin dört bir yanından müzikseverlerin akın ettiği festival, Kuşadası sahilinde iyi müzik ve eğlence ile tüm hızıyla devam ediyor. Milyon Yapım organizasyonunda, Umut Kuzey genel koordinatörlüğünde, Kral Pop Medya Sponsorluğu'nda gerçekleşen festival Milyon Tv ekranlarından da canlı olarak yayınlanıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.