Kuşadası’nın Sürpriz Adayı Çalışmalarına Başladı

Kuşadası’nın Sürpriz Adayı Çalışmalarına Başladı

Adaylık başvuru sürecinin tamamlanmasına saatler kala adaylığı açıklanan Demokratik Sol Parti (DSP) Kuşadası Belediye başkan adayı Can Karabulut seçim çalışmalarına hızlı başladı.

Köy ve beledelere ziyaret ederek halktan oy isteyen DSP’li Belediye Başkan Adayı Can Karabulut, Davutlar ve Güzelçamlı beldelerinde esnaf ziyareti yaptı. Propaganda çalışmalarında CHP’yi ve CHP’nin Kuşadası’nda aday belirleme sistemini eleştirerek ‘Halkın iradesi yok sayıldığı için aday oldum’ diyen Karabulut “Adaylık sürecimde birileri tarafından ben de engellemelerle karşı karşıya kaldım. Kuşadası belediye başkan adayı, yetki belgesi DSP genel merkezinden ilçe başkanlığına havayolu aracılığı ile gönderildi ve adaylık sürecim süreç bitimine 3 dakika kala tüm engellemelere rağmen kesinleşti” diye konuştu. Seçim ziyaretleri çerçevesinde Davutlar halkı ve esnafı ile bir araya gelen Can Karabulut, yerine getiremeyeceği hiçbir şeyin sözünü vermeyeceğini belirterek “Arkamda para babaları, rantçı çevreler yok. Bir Allah'a bir de halkımıza güveniyorum. Bu nedenle de kimseye gökteki yıldızları vaat etmiyorum. Sadece halkımız istedi an bana ulaşabilecektir. Her türlü sorunu sorunu yerinde çözeceğime söz veriyorum” dedi.

CHP'YI BÖLMEDİM HALKA SEÇME ŞANSI VERDİM

DSP'den aday olarak, CHP oylarını bölebileceği yönündeki iddialara da değinen Karabulut; “Ben kimsenin oylarını bölmüyorum. Halkın en demokratik hakkı olan seçme hakkını geri veriyorum. Dayatmalı adaylarla seçim kazanılmaz. Halkın tercihlerine saygı duymak lazım. Bu nedenle de özellikle Gençlerin Kuşadası'na dair hayallerini istiyorum” ifadelerine yer verdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.