Kutlu Doğum Haftası Kapsamında "Hz.peygamber Ve Birlikte Yaşama Ahlakı" Konferans

Kutlu Doğum Haftası Kapsamında "Hz.peygamber Ve Birlikte Yaşama Ahlakı" Konferans

Zonguldak’ta kutlu doğum haftası etkinlikleri kapsamında "Hz.Peygamber ve Birlikte Yaşama Ahlakı" konulu konferans verildi.Düzce Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Faruk Bayrakt...

Zonguldak’ta kutlu doğum haftası etkinlikleri kapsamında "Hz.Peygamber ve Birlikte Yaşama Ahlakı" konulu konferans verildi.

Düzce Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Faruk Bayraktar, "Hz. Peygamber ve Birlikte Yaşama Ahlakı" konulu konferans verdi. Kutlu doğum haftası etkinlikleri kapsamında Zonguldak İl Müftülüğü tarafından konferans düzenlendi. Düzce Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Mehmet Faruk Bayraktar, "Hz.Peygamber ve Birlikte Yaşama Ahlakı"konulu sunum yaptı. Konferansa, il müftüsü Mürsel Öztürk, milletvekili adayları, kaymakamlar, belediye başkanları, bazı daire müdürleri, din görevlileri ve diğer davetliler katıldı.

Program açılışında Kur’an-ı Kerim’in okunmasıyla başladı. Programın açılış konuşmasını yapan Zonguldak İl Müftüsü Mürsel Öztürk, “Allah resulünün temelinin attığı kadim geleceğimiz birlikte yaşamanın en güzel örnekleriyle doludur. Asırlar boyu başta Anadolu olmak üzere İslam coğrafyasında farklı din, dil, ırk, kültür, mezhep ve mezhep mensupları güven içerisinde bir arada yaşamışlardır. Engin hoş görü sevgi, saygı, paylaşma, yardımlaşma ve güvenme gibi insani meziyetlerin en nadide örnekleri bu medeniyette sergilenmiştir" dedi. Bu çerçevede programa katıldığınız için çok teşekkür ediyorum dedi.

Konuşmaların ardından Düzce Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof.Dr Mehmet Faruk Bayraktar katılımcılara "Hz. Peygamber ve Birlikte Yaşama Ahlakı" hakkında bilgiler verdi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.