Kuveytli İş Adamı Mobilyada Samsun’u Tercih Etti

Kuveytli İş Adamı Mobilyada Samsun’u Tercih Etti

Birleşik Arap Emirlikleri’nin (BAE) Dubai Emirliği’nde düzenlenen fuarda gördüğü Samsun mobilyalarına hayran kalan Kuveytli iş adamı Mousa Al-Jiran iki konteyner mobilya satın alma siparişi sözleşmesi...

Birleşik Arap Emirlikleri’nin (BAE) Dubai Emirliği’nde düzenlenen fuarda gördüğü Samsun mobilyalarına hayran kalan Kuveytli iş adamı Mousa Al-Jiran iki konteyner mobilya satın alma siparişi sözleşmesi imzaladı.

Kuveyt’te mobilya showroom mağazası ve üretim tesisi bulunan iş adamı Mousa Al-Jiran Samsun mobilya üretim tesislerini incelemek üzere kente geldi. Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) personelinin eşlik ettiği Kuveytli iş adamı Mousa Al-Jiran, sanayi bölgelerindeki mobilya üretim tesislerini ve bir alışveriş merkezinde bulunan mobilya showroom mağazalarını ziyaret etti. Gün boyunca incelemelerde bulunan Kuveytli iş adamı Mousa Al-Jiran, Samsun TSO Meclis Başkanı Muharrem Durmuşoğlu’nun sahibi olduğu firmayla iki konteynerlik mobilya siparişi verdi.

SAMSUN ÜRÜNLERİ KUVEYT PAZARINA YAKIN

Samsunlu mobilyacılarla Samsun TSO’nun, Ekonomi Bakanlığı Uluslararası Rekabetçiliğin Geliştirilmesi Programı kapsamında, “Samsun Mobilya Sektörünün İhracat Kapasitesinin Artırılması Projesi çerçevesinde, 17-22 Mayıs 2015 tarihleri arasında Birleşik Arap Emirlikleri’nin Dubai Emirliği’nde gerçekleştirilen ‘Index Uluslararası Tasarım Fuarı’nda Samsun standını ziyareti sırasında tanıştığını belirten Mousa Al-Jiran, “Samsunlu mobilyacıların bulunduğu standını ziyaretimde, Samsun’da üretilen mobilyaların fiyat, kalite ve tasarım açısından Kuveyt pazarına son derece yakın olduğunu gördüm. Ve vakit geçirmeden Samsun’a geldim. Benim Kuveyt’te showroom mağazam ve üretim tesislerim var. Oturma guruplarını yurt dışından Malezya, Endonazya ve Çin gibi ülkelerden alıyordum. Samsun mobilya üretimi konusunda son derece başarılı. Gerçekleştirdiğim ilk ziyaretimde mobilya siparişi verdim. Sözleşmeleri imzaladık. Bazı firmalardan da beğendiğim modeller için fiyat teklifi bekliyorum. Önümüzdeki aylarda inşallah tekrar Samsun’a geleceğim. Samsun’daki mobilya firmaları ile uzun dönemli işbirliği kurulabileceğini düşünüyorum” dedi.

“SAMSUN MOBİLYA SEKTÖRÜNDE HAK ETTİĞİ YERE GELECEK”

Samsun TSO Meclis Başkanı ve mobilya firmasının sahibi Muharrem Durmuşoğlu, “Bilindiği üzere Odamızın organizasyonunda, Ekonomi Bakanlığı Uluslararası Rekabetçiliğin Geliştirilmesi Programı kapsamında yürütmekte olduğumuz, ‘Samsun Mobilya Sektörünün İhracat Kapasitesinin Arttırılması Projesi’ çerçevesinde, Birleşik Arap Emirlikleri’nin Dubai Emirliği’nde 17-21 Mayıs 2015 tarihleri arasında gerçekleştirilen sektörün önde gelen fuarlarından ‘Index Uluslararası Tasarım Fuarı’na katılmıştık. Dünyanın birçok ülkesinden katılımın gerçekleştiği fuarda, Samsun mobilyasının geniş alanda tanıtılma fırsatının yanında, yeni ticari ilişkilerin de gelişmesine fırsat bulmuştuk. Bugün ise sağladığımız ilişkilerin meyvesini topluyoruz. İnşallah ileride sektör olarak hak ettiğimiz yere geleceğiz” diye konuştu.

“HEDEFE EL ELE ULAŞILACAK”

Samsunlu mobilya sektörünün temsilcileri de, her zaman yanlarında olan ve sektörün gelişmesi için çaba harcayan Samsun Ticaret ve Sanayi Odası’na teşekkür etti. Bu arada açıklamada bulunan Samsun TSO Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, “Bilindiği gibi Samsun mobilya sektöründe önemli bir yere sahip. Oda olarak, mobilya sektör temsilcilerimizin teknolojik gelişmeleri yakından takip etmeleri ve yeni pazarlar bulmaları için önemli çalışmalar yapıyoruz. Yaptığımız çalışmaların geri dönüşünü görmek bizleri daha da mutlu ediyor ve heyecanlandırıyor. İnşallah mobilya sektöründe istediğimiz hedefe hep birlikte el ele vererek ulaşacağız” şeklinde konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.