KUYUCAK BELEDİYESİ SOKAK HAYVANLARI İÇİN SEFERBER OLDU

KUYUCAK BELEDİYESİ SOKAK HAYVANLARI İÇİN SEFERBER OLDU

Kuyucak Belediyesi, koronavirüs nedeniyle bayramda uygulanacak 4 günlük sokağa çıkma kısıtlamasında sokak hayvanlarını unutmadı.

Belediye personelleri tarafından, sokağa çıkma yasağının uygulanacağı günlerde yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanlarının aç ve susuz kalmaması için beslenme noktalarına mama ve su bırakıldı.

Kuyucak Belediyesi, koronavirüs tedbirleri kapsamında temizlik, hijyen ve sosyal destek çalışmalarının yanında sokak hayvanlarına da destek olmayı ihmal etmiyor.

Ramazan Bayramı’nda uygulanacak olan sokağa çıkma yasağı nedeniyle Kuyucak Belediye Başkanı Metin Ertürk'ün  talimatı ile belediye ekipleri tarafından ilçe genelinde oluşturulan sokak hayvanları besleme noktalarına mama ve su bırakıldı.

“Bu Zor Günlerde Sokaktaki Can Dostlarımızı Unutmamalıyız”

 Sokak hayvanlarının yiyecek bulmada zorluk yaşamaması için çalışmalara devam ettiklerini belirten Kuyucak Belediye Başkanı Metin Ertürk, “Sokaklarda yaşayan sahipsiz hayvanları korumak bizim görevimiz. Hayatlarına devam etmeleri için beslenmelerini sağlamamız gerekiyor. Bu zor günlerde sokaktaki can dostlarımızı unutmamalıyız. Can dostlarımızı besliyoruz ve beslemeye devam edeceğiz” diye konuştu.

whatsapp-image-2020-05-23-at-15.37.50-(3).jpegwhatsapp-image-2020-05-23-at-15.37.50.jpegwhatsapp-image-2020-05-23-at-15.37.50-(1).jpegwhatsapp-image-2020-05-23-at-15.37.50-(2).jpeg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.