Kuyucak Ülkü Ocakları binası açıldı

Kuyucak Ülkü Ocakları binası açıldı

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı'nın Kuyucak ilçesindeki yeni temsilcilik binasının açılışı gerçekleştirildi.

MEHMET ALİ CİNTOSUN - Kuyucak'ta Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı'nın temsilcilik binasının açılış töreni mehter takımının gösterisiyle başladı. Ocak binası, Kur'an-ı Kerim tilaveti ve duaların okunması sonrasında, kurdele kesilerek hizmete açıldı.

img-20191026-wa0029.jpg

Açılışa, Kuyucak Kaymakamı Yılmaz Kurt, Kuyucak Belediye Başkanı Metin Ertürk, Karacasu Belediye Başkanı Zeki İnal, Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol, MHP Aydın İl Başkanı Burak Pehlivan, Ülkü Ocakları İl Başkanı Tayfun Şan, MHP ilçe başkanları, Ülkü Ocakları ilçe başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Ocak binasının açılışı sonrası konuşan Ülkü Ocakları Aydın İl Başkanı Tayfun Şan, ocakların kültür ve ahlak yuvası olduğunu kaydetti.

img-20191026-wa0031.jpg
Şan, konuşmasını şöyle sürdürdü:"Ülkü Ocakları şehitlerin emaneti ,Millet ,Bayrak ve Vatan sevdasının kaynağıdır. Ülkü ocaklarından haydut çıkmaz,  Vatan haini çıkmaz, madde bağımlısı insan çıkmaz, çıkmayacaktır. Ülkü Ocaklarından Vatan,Millet,Devlet için canını düşünmeden vermeye hazır kahramanlar çıkar. Göreve geldiğimiz ilk günden beri Aydın’ın ilçelerinde Ülkü Ocakları Başkan atamalarını gerçekleştirdik.Konser ,tiyatro, anma etkinlikleri ve iftar programlarının yanında, çok önem verdiğimiz özellikle de gençlerimize yönelik seminer ve konferanslar düzenledik.Bina açılışları ve bina yapu işlemleri gibi fiziki çalışmalarımızı yaptık. Bugün de Kuyucak ilçemizde Ülkü Ocakları'mızın yeni binasının açılışını yaptık.Hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Allah'tan diliyorum."

img-20191026-wa0028.jpg

Açılış sonunda ocak binasını gezen davetliler, günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.