Kuyucaklı 15 yaşındaki Hatice her yerde aranıyor

Kuyucaklı 15 yaşındaki Hatice her yerde aranıyor

Denizli'nin Tavas ilçesinde koyun otlatırken kaçırıldığı iddia edilen 15 yaşındaki kız, jandarma tarafından her yerde aranıyor.

MEHMET ALİ CİNTOSUN - Alınan bilgiye göre, Kuyucak'ta yaşayan Yusuf K. ve Akkız K. çocuklarıyla birlikte yaz başında Tavas'ın Nikfer Mahallesi yaylasına hayvancılık yapmak için taşındı.  19 Haziran sabahı yayladan Tavas ilçesine giden baba Yusuf K., akşam saatlerinde geri döndüğünde koyunların başında duran 15 yaşındaki kızı Hatice K'nın yerinde olmadığını gördü. Ailenin küçük kızı ablalarının kaçırıldığını iddia etmesinin ardından baba Yusuf K. durumu Tavas İlçe Jandarma Komutanlığı'na bildirdi.  Karakolda ifade veren Yusuf K. kızının bulunması için jandarma ekiplerinden yardım istedi. 

whatsapp-image-2018-06-21-at-13.54.00.jpeg

Daha 15 yaşındaki kızdan ne istiyorlar

Havadis Gazetesi'ne konuşan Yusuf K. 15 yaşındaki kızının akrabaları tarafından kaçırıldığını iddia etti. Kızının biran önce bulunması için yetkililere seslenen acılı baba, "Sabah çarşıya gitmiştim. Hanım çadırda kalıyordu. Büyük kızım ve küçük kızım hayvanların başındaydı. Akşamüstü geldiğimde küçük kızım ablasının kaçırıldığını söyledi. Heryeri aradım fakat bulamadım.  Hemen jandarmaya gittik ve şikayetçi oldum. Kızımı akrabalarımın kaçırdığından şüpheleniyorum. Daha 15 yaşındaki kızdan ne istiyorlar" diyerek sitem etti. 

Tavas Cumhuriyet Savcılığı olayla ilgili soruşturma başlatırken, amca kızını kaçırdığı iddia edilen  iddia edilen 16 yaşındaki Ö.K. da heryerde aranıyor. Ayrıca Ö.K'nın ailesinin de kız kaçırma olayına karıştığı belirtiliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.