Kuyucak’ta "Geleneksel Arap Dede" hayrı düzenlendi!

Kuyucak’ta "Geleneksel Arap Dede" hayrı düzenlendi!

Aydın’ın Kuyucak ilçesinde yaklaşık 15 bin kişinin katılımıyla ‘Geleneksel Arap Dede’ hayrı düzenlendi.

Kuyucaklı vatandaşlardan Emekli Öğretmen Fahrettin Ergani ile Çiftçi Hüseyin Kunt'un organizasyonunda Kuyucak Belediyesi katkılarıyla yıllardır yapılmakta olan ve geleneksel hale gelen ve Kuyucak halkının gönüllü olarak hizmet verdiği Arap Dede Keşkek Hayrına bu sene yaklaşık 15 bin kişi katıldı.

İlçeleri adına çok önemli bir etkinlik olduğunu söyleyen Kuyucak Belediye Başkanı Metin Metin Ertürk, “Hayrımız Kuyucak’da geleneksel olarak yapılan Arap Dede hayrıdır. Bu hayrımızın bir özelliği de tüm Kuyucak’ımızın mahallelerinden ve ilçe merkezinden bütün vatandaşlarımızın bir araya geldiği piknik havasında yapılan, baharın müjdeleyicisi olan bu aylarda yapılan güzel bir etkinliktir. Vatandaşlarımız ve Kuyucak Belediyesi Katkılarıyla düzenlenen Arap Dede Hayır Cemiyetine katılan tüm vatandaşlarımızdan Allah razı olsun. Allah kabul etsin.” dedi.

Geleneksel Arap Dede hayrına, Kuyucak Kaymakamı Yılmaz Kurt, Kuyucak Belediye Başkanı Metin Ertürk, AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Önceki Dönem Aydın Milletvekili Abdurrahman Öz, AK Parti Kuyucak İlçe Başkanı Ali Güçlü ve Kuyucaklı vatandaşlar katıldı.

0a4202d2e73afaa20205eab309cb37e8.jpg

d39b6e9fd111e53615f72ff636da6da9.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.