Kuyucak'ta intihar girişimi

Kuyucak'ta intihar girişimi

Kuyucak'ta TOKİ inşaatında çalışan bir işçi taşeron firmadan maaşını alamayınca, 4 katlı binanın çatısına çıkararak intihar etmek istedi.

MEHMET ALİ CİNTOSUN - Kuyucak'ta TOKİ tarafından yapılan yaşam alanı inşaatında çalışan 41 yaşındaki Remzi Karaca, bir süredir maaşını alamadı. Taşeron firma tarafından maaşı verilmeyen Karaca, careyi çalıştığı inşaatın çatısına çıkmakta buldu. "Evime ekmek götüremiyorum, cebimde para kalmadı" diyerek gözyaşı döken Karaca, intihara kalkıştı. Olay yerine polis,jandarma, 112 Acil Servis ve itfaiye ekibi sevk edildi. Polis, inşaatın çatısına çıkarak Karacayı güçlükle ikna etti. Çatıdan indirilen inşaat işçisi, tedbir amaçlı Kuyucak Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Hastanede Havadis Gazetesine konuşan mağdur işçi, "Ben yeni evlendim eşim benden para bekliyor. Taşeron paramı vermedi, cebimde bir kuruş kalmadı. Her yere borcum var. Siz olsanız ne yaparsınız. TOKİ inşaatında zor şartlar altında çalışıyoruz. Bizim kalmamız için yer ayarladılar adeta ahır da yaşıyoruz. Yazıklar olsun" dedi.

66194d98-8af3-490b-8b12-bb7164bc52a5.jpg

e3da0b73-5f04-4ece-a373-9803ed71f608.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum