Kuyucak'ta TOKİ'ye adım adım

Kuyucak'ta TOKİ'ye adım adım

AK Parti Milletvekili Adayı Abdurrahman Öz ve Kuyucak Belediye Başkanı Metin Ertürk, Kuyucak'ta yapılacak olan TOKİ alanında inceleme yaptı.

Eski üniversite binasının hemen kuzeyine yapılacak olan TOKİ konutlarına kesin kayıtların başladığını bildiren Kuyucak Belediye Başkanı Metin Ertürk, şunları söyledi:

"Görüşmeler ve hazırlıklar bitti. Yapacak olduğumuz TOKİ binalarında 2 tip daire olacak. 2+1 ve 3+1 şeklinde olacak. Daha detaylı bilgi almak isteyen ve kayıt yaptırmak isteyen vatandaşlarımız Kuyucak Belediye binasının giriş katında bulunan TOKİ Müracaat masasına başvurabilirler. Şu anda kayıtlarımız gayet güzel gidiyor. Beklentimiz olan 200 başvurudan sonra hemen ihale yapılacak ve inşaat başlayacak. Bizim bölge inşaatlarına uygun bir konut tipi olacak. Bildiğimiz üzere TOKİ konutlarında balkonlar küçük oluyor. Biz bu konu için TOKİ Başkanımızla görüştük ve ön cephe de 2 buçuk metrelik geniş güzel bir balkon olacak binalarımızda. TOKİ Başkanımıza da bu konudaki hassasiyeti için teşekkür ediyorum."

"MUSTAFAPAŞA DERESİ'NDE ISLAH ÇALIŞMASI YAPILACAK"

Mustafapaşa Deresi'nde ıslah çalışması yapılacağını ve 2015 programına alındığını ifade eden Ertürk, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Mustafapaşa Deresi göreve geldiğimiz günden itibaren 2-3 defa taşkın yaptı. Biz bu dereyi ıslah yapmak istediğimizi ve Mustafapaşa Deresi'nin, TOKİ olacak alanla bağlantılı olduğunu Orman ve Su İşleri Bakanımız Veysel Eroğlu'na ilettik. Bakanımız da ilgili hassasiyeti göstererek, Mustafapaşa Deresi ıslah çalışmasını 2015 programına aldı. Mustafapaşa Deresi'nin ihalesi yapıldı ve şu anda ihale süreci bekleniyor. Önümüzdeki günlerde de yer teslimi yapılacak ve ıslah çalışması yapılacak. Mustafapaşa Deresi ıslah çalışmaları yapılırken, derenin yan tarafına döşeme yol yapacağız. Döşeme yolu yaptıktan sonra güzel bir mesire alanı gibi olacak. Mustafapaşa Deresi, yapacak olduğumuz TOKİ binası ile ilişkili. En yakın zamanda TOKİ ve Mustafapaşa Deresi projelerimizi, hayata geçireceğiz." 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.