Kuyucak'ta yangın

Kuyucak'ta yangın

Aydın’ın Kuyucak ilçesindeki bir yem fabrikasında çıkan yangında ölen ya da yaralanan olmazken, maddi hasar meydana geldi.

Yangın, Aydın-Denizli Karayolu Karacasu Kavşağı yakınlarında dün saat 18.30 sıralarında meydana geldi. Kuyucak ilçesi devlet karayolu kenarında bulunan ÖRKOOP'a ait özel bir firma tarafından işletilen Egelim Yem Fabrikası’nda çıkan yangına, İhbar üzerine Kuyucak ve Nazilli’den çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Hızlı müdahalede bulunan Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Ekipleri yangını kısa zamanda kontrol altına aldı. Edinilen bilgiye göre, çıkış nedeni henüz belirlenemeyen yangının sıcak yemlerin toplandığı zemin katta bulunan yem soğutma kazanından çıktığı tahmin ediliyor. Maddi hasarlı yangın sonucunda yaklaşık 5 ton yemin kullanılamaz hale geldiği belirtildi.

YANGIN GÜVENLİK ÖNLEMLERİNİN ÖNEMİ!

Kuyucak’taki yem fabrikasında çıkan yangın, işyeri ve işletmelerdeki yangın önleyici tedbirlerin hayati öneme sahip olduğunu tekrar gösterdi. İddiaya göre fabrikada bulunan yangın söndürme tertibatı, yangının büyümesini önledi. Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı’nın, fabrikanın işyeri açma ve çalışma ruhsatı alma aşamasında işyeri kontrol raporu verirken yeterli yangın güvenlik önlemlerini aldırdığı ve itfaiye ekiplerinin fabrikadaki yangın söndürme tertibatını da kullanarak yangını büyümeden söndürdüğünü öğrenildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.