Lastiği patlayan otomobile kamyon çarptı!

Lastiği patlayan otomobile kamyon çarptı!

Aydın'ın Nazilli İlçesinde karayolunda patlayan otomobil lastiğini kontrol etmek için araçtan inen iki arkadaşa, iddiaya göre yoldan geçen kamyon çarptı. Feci kazada 1 kişi öldü, 1 kişi de ağır yaralandı.

Kaza, gece saat 04:30 sularında Aydın-Denizli Karayolu'nda meydana geldi. İddiaya göre, Ergün Balkış(30), Mustafa Saygılı(38) ve Taner Sarıhan isimli üç arkadaşın içerisinde bulunduğu 06 YJF 55 plakalı aracın lastiği seyir halindeyken birden patladı. Aracı karayolunun sağ tarafındaki çelik bariyerlerin kenarına park eden Ergün Balkış, lastiği kontrol etmek için otomobilden aşağı indi. Arkadaşı Mustafa Saygılı ile birlikte el feneriyle lastiği inceleyen iki arkadaşa, sağ şeritten gelen bir kamyon çarptı. Çarpmanın etkisiyle 10 metre sürüklenen Ergün Balkış, feci şekilde can verdi. Bariyerlerin arasına sıkışan Mustafa Saygılı ise bacağı, kalçası ve kafasından ağır darbe aldı. Yoldan geçen bir vatandaşın ihbarı üzerine olay yerine giden Jandarma ve Polis ekipleri, karayolunu kısa süreliğine trafiğe kapattı.

FECİ ŞEKİLDE CAN VERDİ

Olay yerine çok sayıda ambulans, UMKE ile İtfaiye Ekipleri sevk edildi. Aracın 10 metre ilerisinde yüz üstü yatan Ergün Balkış'ın yaşamını yitirdiğini anlayan 112 Acil Sağlık ekipleri, ağır yaralı olan Mustafa Saygılı'ya ilk müdahaleyi yaptıktan sonra hızla Nazilli Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Vücudunda derin kesikler bulunan Mustafa Saygılı, Acil Serviste yapılan kontrollerinin ardından Adnan Menderes Üniversitesi Hastanesi'ne sevk edildi. Ağır yaralı olan Saygılı'nın hayati tehlikesinin bulunduğu bildirildi.

DİĞER ARKADAŞLARI ARKA KOLTUKTA UYUYORMUŞ!

Araçta bulunan diğer arkadaşları Taner Sarıhan ise arka koltukta uyurken bulundu. Hastaneye getirilen Sarıhan'ın yapılan kontrollerde alkollü olduğu tespit edildi. Jandarma ekiplerine ifade veren Taner Sarıhan, kaza anını hatırlamadığını, o esnada arka koltukta uyuduğunu söyledi.  Jandarma, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

1-043.jpg

2-041.jpg

3-035.jpg

4-019.jpg

5-013.jpg

6-010.jpg

7-004.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.