Liderler Mart Ayında Aydın’a Çıkartma Yapacak

Liderler Mart Ayında Aydın’a Çıkartma Yapacak

Yaklaşan 29 Mart Yerel Seçimler için partilerin Aydın adayları kıyasıya yarışa tutuşurken, partilerin genel başkanları adaylarını destek vermek için Mart ayı içerisinde Aydın’a çıkarma yapacak

12-13 Mart tarihlerinde MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 17 Mart’ta AK Parti Genel Başkanı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve 19 Mart’ta da CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Aydın’da olacağı öğrenildi. Yaklaşık 2 aydır yerel seçim havasının esmeye başladığı Aydın’a partilerin genel başkanlarının miting için Aydın’a geliş tarihleri de belli oldu. Aydın’a ilk olarak MHP lideri Devlet Bahçeli gelecek. 12 Mart Çarşamba günü Aydın’a geleceği öğrenilen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Aydın’da iki gün geçireceği bildirildi. Aydın merkezde miting düzenleyeceği öğrenilen Bahçeli’nin ilçeleri de gezerek partisinin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ali Uzunırmak ve ilçe adaylarına destek isteyecek.

BAŞBAKAN 17 MART’TA GELİYOR

Daha önce Aydın’a iki günlük ziyaret etmesi beklenen ve bu ziyareti gerçekleştirmeyen AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ise 17 Mart’ta Aydın’da olacak. Daha önce 27 Nisan’da Aydın’a geleceği açıklanan ve il yönetiminin talebi üzerine Başbakan’ın Aydın ziyareti 17 Mart’a ertelendiği açıklanmıştı. 17 Mart’ta Aydın’da miting düzenleyeceği açıklanan Başbakan Erdoğan’ın ardından iki gün sonra bu sefer CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu Aydın’da partililerle buluşacak.

Liderler Mart Ayında Aydın’a Çıkartma Yapacak

Liderler Mart Ayında Aydın’a Çıkartma Yapacak

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.