Ligin en hızlı golcüsü Nazilli'de

Ligin en hızlı golcüsü Nazilli'de

Spor Toto 2. Lig takımlarından Nazilli Belediyespor, geçtiğimiz sezon Sivas Dört Eylül Belediyespor'da forma giyen Mustafa Cevret'le anlaştı.

Kulüp Başkanı Nurettin Özkat, yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdürdüklerini, Cevret'le prensipte 2 yıllığına anlaşmaya vardıklarını söyledi.

Lige güçlü bir şekilde başlamak istediklerini vurgulayan Özkat, "Dış transfer çalışmaları kapsamında takımımıza faydalı olabilecek en iyi oyuncuları kadromuza dahil etmeye çalışıyoruz. Mustafa Cevret'le de 2 yıllığına her konuda anlaşma sağladık. Önümüzdeki günlerde sözleşme imzalayacağız" diye konuştu. Takıma 4 futbolcu daha transfer etmeyi planladıklarını aktaran Özkat, 20 Temmuz'da kampa girerek yeni sezon çalışmalarına başlayacaklarını sözlerine ekledi.

MUSTAFA CEVRET KİMDİR?

Mustafa Cevret, futbola 11 yaşında İstanbul Avcılar Belediye Gençlikspor'da başladı ve 18 yaşında Ankaraspor'a amatör olarak transfer oldu. 19 yaşında ise Ankaraspor ile profesyonel sözleşme imzaladı. Daha sonra Ankaraspor'un futbolcusu olarak 1 yıl Bugsaşspor'da forma giydi. 20 yaşında ise Keçiörengücüspor'a transfer oldu. 21 yaşında Gaziosmanpaşa'ya transfer olan Cevret, 22 yaşında ise Küçükçekmecespor forması terletti ve 23 yaşında Sivas Dört Eylül Belediyespor'a transfer oldu. Cevret profesyonel lig kariyerinde toplam 126 maça çıktı ve 16 gol kaydetti. Profesyonel lig kariyerinde 24 sarı kart gören Cevret, 4 de kırmızı kart gördü. Muhsin Yazıcıoğlu Stadı'nda oynanan 4 Eylül Belediyespor-Tekirova Belediyespor maçının 18'inci saniyesinde gol atan Mustafa Cevret, geçtiğimiz sezon liglerin en erken gol atan ismi olmuştu. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.