Liseli iki kız arkadaş, intihar etmek istedi

Liseli iki kız arkadaş, intihar etmek istedi

İncirliova Ahmet Çallıoğlu Çok Programlı Anadolu Lisesi’nde okuyan iki kız arkadaş yaklaşık 10 metre yüksekliğindeki üst geçide çıkarak arabaların geçmediği sırada karayoluna atlayarak intihar etmek istedi.

Olay, Aydın-İzmir Karayolu İncirliova Şehit Asteğmen Süleyman Çamlıca Bulvarı’ndaki sinyalizasyon ışıkları yakınındaki üst geçitte bugün saat: 13.00 sıralarında meydana geldi. İncirliova Ahmet Çallıoğlu Çok Programlı Anadolu Lisesi’nde okudukları öğrenilen 10'uncu sınıf öğrencisi H.Ç. (16) ile 12'inci sınıf öğrencisi M.I. (18) yaklaşık 10 metre yüksekliğindeki üst geçide çıkarak intihar etmek istedi. Görgü tanıklarının iddiasına göre iki kız arkadaş yanlarında kimse yokken üst geçide çıkarak, karayolunda araçların geçmediği sırada kendilerini aşağıya bıraktı. İki kız arkadaş yüz üstü yere düşerken, olayı gören vatandaşlar, 112 Acil Servis Ekiplerine ve 155 Polis İmdat hattını arayarak durumu bildirdi. Yaralı genç kızlara olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından M.I. Adnan Menderes Üniversitesi Hastanesine kaldırılırken, H.Ç.’nin de Aydın Devlet Hastanesi’ne kaldırıldığı öğrenildi. İki genç kızın hayati tehlikelerinin bulunduğu öğrenilirken, polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.

DAHA ÖNCE DE İNTİHAR ETMEK İSTEMİŞ

İntihar etmeye teşebbüs eden M.I.’nın İncirliova’da bir öğrenci yurdunda kaldığı, H.Ç.’nin de Efeler’de ikamet ettiği öğrenildi. İki kız arkadaşın intihara hangi amaçla kalkıştığı henüz sırrını korurken, H.Ç.’nin psikolojik sorunlarının olduğu ve daha önce de intihar etme girişimlerinde bulunduğu iddia edildi. Olay yerine gelen genç kızların arkadaşı, arkadaşlarını yerde görünce sinir krizine girdi. M.I.'nın okuduğu liseden mezun olabilmesi için İncirliova'da bir rehabilitasyon merkezinde staj yaptığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.