Liseliler Bilgide Yarıştı

Liseliler Bilgide Yarıştı

Nur Eğitim ve Kültür Derneği (NUR-DER) gönüllüleri tarafından Bingöl Kültür Merkezi’nde liselerarası bilgi yarışması düzenlendi.Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programda NUR-DER Başkanı Tekin Gön...

Nur Eğitim ve Kültür Derneği (NUR-DER) gönüllüleri tarafından Bingöl Kültür Merkezi’nde liselerarası bilgi yarışması düzenlendi.

Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programda NUR-DER Başkanı Tekin Gönç selamlama konuşması yaptı. Konuşmanın ardından yarışmaya geçildi. Bilgi yarışmasına Bingöl merkezindeki lise ve dengi okullardan seçilen öğrenciler katıldı. Yarışmada Siyer-i Nebi, Risale-i Nur Külliyatından Rehberler Kitabı ve fıkıhtan sorular soruldu.

Yarışma sonunda birinci olan Karşıyaka Anadolu Lisesi yarışmacılarına birer adet tablet bilgisayar, ikinci olan Endüstri Meslek Lisesi yarışmacılarına birer adet Risale-i Nur Külliyatı ve üçüncü olan Öğretmen Lisesi yarışmacılarına da karma dini eserler seti hediye edildi. Ayrıca yarışmaya katılan tüm yarışmacılara Bingöl İl Müftülüğü tarafından Kur’an-ı Kerim hediye edildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.