Lütfi Elvan Burdur’da

Lütfi Elvan Burdur’da

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme eski Bakanı, AK Parti Antalya Milletvekili Adayı Lütfü Elvan, muhalefet gibi para dağıtmadıklarını belirterek, muhalefetin seçim beyannamelerinde bir tane proje olm...

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme eski Bakanı, AK Parti Antalya Milletvekili Adayı Lütfü Elvan, muhalefet gibi para dağıtmadıklarını belirterek, muhalefetin seçim beyannamelerinde bir tane proje olmadığını söyledi.

AK Parti Burdur İl Başkanlığı tarafından düzenlenen Aday Tanıtım Toplantısı, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme eski Bakanı, AK Parti Antalya Milletvekili Adayı Lütfü Elvan’ın katılımıyla gerçekleşti. Burdur Hüsnü Bayer Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenen AK Parti Burdur Aday Tanıtım Toplantısı’na katılan Lütfi Elvan, eşi ile birlikte karanfil dağıtarak, partililerini selamladı.

Aday Tanıtım Toplantısı’nın açılış konuşmasını yapan AK Parti İl Başkanı Ömer Bütüner, Burdur’a üç milletvekili kazandırmak için gece gündüz çalışacaklarını vurguladı. AK Parti Burdur Milletvekili ve TBMM başkanlık Divanı Katip Üyesi Bayram Özçelik ise, Lütfi Elvan’a Hızlı Tren ve Burdur’da ihalesi tamamlanan bölünmüş yollara ilişkin bilgiler vererek, yatırımlardan yararlanmak istediklerini ifade etti.

Programda, AK Parti 3. Sıra Milletvekili Adayı Kamil Özcan, AK Parti 2. Sıra Milletvekili Adayı İbrahim Ekici ve AK Parti 1. Sıra Milletvekili Adayı Reşat Petek, partililerine seslenerek, kendilerini tanıttı.

Halk Oyunları Gösterisi’nden sonra Burdurlu Partililerine seslenen Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme eski Bakanı, AK Parti Antalya Milletvekili Adayı Lütfü Elvan, “Ne diyoruz; 3’te , hedef 2023..Antalya’nın milletvekili adayıyım ama Torosların bir evladı olarak ben de Burdur milletvekiliyim, bende Burdur’a hizmet edeceğim..ama sizlerde 3’te 3, hedef 2023’e hazır mıyız?..var mısınız üçte üçe.. Sizden üçte üç bekliyoruz. Türkiye içini Burdur için, Burdur için, bu milletimiz için 3’te 3 bekliyoruz ve ben şuna inanıyorum, teşkilatımızla, kadın kollarımızla, gençlik kollarımızla gece gündüz çalışarak, sizler üçte üç yapacaksınız buna sonuna kadar inanıyorum. Bizler sizlere hizmet etmeye devam edeceğiz. Hiç merak etmeyin bugüne kadar hizmet ettiğimiz gibi, bundan sonraki süreçte de hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.

Antalya-Burdur Karayolu’nun eski halini anlatan Lütfi Elvan, Çubuk Beli ve Çeltikçi Beli’ni işaret ederek, artık vatandaşların Çubuk Tüneli ve Çeltikçi Tüneli’nden geçeceğini dile getirdi. Eski Bakan Lütfi Elvan: “Yolları böldük, insanları buluşturduk, şehirleri buluşturduk, neydi o yollar, bir hatırlayınız, il başkanımızla Antalya’dan Burdur’a gelirken, o eski yolu gördük.. aşağı yukarı 6 metrelik bir yol, iki aracın neredeyse yan yana giremeyeceği, çile yolları, artık o yollardan sizleri kurtardık, Burdur’u diğer illerimizle bölünmüş yol olarak birbirine bağladık ama bunlarla yetinmiyoruz daha önümüzde çok iş var, bizler görev başındayız. Ne diyoruz, ilk yarımız bitti, ikinci yarı başlıyor, o Çubuk Beli’ni hatırlarsınız, Çeltikçi Beli’ni hatırlarsınız, sizi Antalya ile birleştireceğiz, artık Çubuk Beli’nden geçmeyeceksiniz, Çubuk Tüneli’nden geçeceksiniz ve yine artık Çeltikçi Beli’nden geçmeyeceksiniz, Çeltikçi Tüneli’nden geçeceksiniz. Sizden bir başka isteğimiz, arzumuz var, özellikle Bayram Bey milletvekilimiz çok çalışkan, işini iyi takip eden bir arkadaşımızdır. Bir yola arkadaşımızdır. Karamanlı üzerinden Fethiye Yolu’na uzanan yol, dedi ki Burdur’un Fethiye’ye bölünmüş yolla bağlayalım ve çalışmalara başladık. İhalesine çıktık, yapımına da başlıyoruz, hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.

Hızlı Tren Projesi’ni de işaret eden Lütfi Elvan, Cumhuriyet Halk Parti’sinin seçim beyannamesini eleştirerek, CHP’nin projesi olmadığını söyledi. Lütfi Elvan şöyle konuştu: “Hızlı Tren istiyor muyuz? Yok mu, hızlı tren isteyen, şu isteyenleri bir göreyim, istemeyen yok, ama biz muhalefet gibi para dağıtmıyoruz. Hani onlar seçim beyannamelerinde açıkladılar ya, bir tane proje yok, onların projeleri bu ülkeyi istikrara kavuşturdu diyorsunuz AK Parti olarak, madem AK Parti istikrara kavuşturdu bu ülkeyi..Türkiye’nin ekonomisi iyi gidiyorken, hiç olmazsa şu paraları dağıtalım da, vatandaştan oy toplamak istiyorlar, böyle kardeşlerim, projeleri yok..yok..var mı hızlı tren projeleri var mı?, hızlı tren istiyor musunuz? Ne demiştik, 2023 yılına kadar Burdur’a hızlı tren getireceğiz demiştik, öyle değil mi, şimdi sıkı durun..2016 yılında Eskişehir, Afyon, Isparta, Burdur ve Antalya Hızlı Treni’nin yapımına başlıyoruz, 2016..2023’ü beklemiyoruz, 2016’da başlıyoruz yapımına, sizlere konforlu seyahat yakışır. Bitmedi.. ne diyoruz biz? 80 yılda yapılandan daha fazlasını 12 yılda yaptık diyoruz dimi, buna muhalefet cevap verebiliyor mu? Ne diyor muhalefet, var mı cevapları..hatta Kılıçdaroğlu’nun bir itirafı var. Ne diyor Kılıçdaroğlu, 12 yıllık süreçte, bizim işte 50 küsur hükümetten daha fazla kaynak kullandığımızı ifade ediyor.. evet.. biz öyle bir iktidarız..biz bununla gurur duyuyoruz. Bu ülkeye yatırım yapıyoruz, istihdam, iş, aş sağlıyoruz.. bakınız..son 5 buçuk 6 yılda 6 milyona yakın istihdam sağladık. İstihdam yaratmada Avrupa’nın en başarılı ülkelerinden biriyiz ve bu süreç inşallah sizin güç ve desteğinizle devam edecek. Efendim biz vatanımızı milletimiz seviyoruz. İşte vatan sevgisi, millet sevgisi yapılan işle ölçülür arkadaşlar..işle..öyle lafla milliyetçilik olmaz. Çıkarısınız dersiniz ki ben milliyetçiyim, ne yaptın bu ülke için sorarım size ne yaptım, bir çivi çaktın mı_ milliyetçilik, iş üretmekle, aş üretme, yatırım yapmakla olur ama bizler Burdur’da hangi partiden olursa olsun, herkesi kucaklayacağız. Otağımıza çağıracağız. Sizler bin yıllık geleneği temsil ediyorsunuz, o bin yıllık geleneği taşıyorsunuz, otağınıza onları da davet edeceğiz, gelin kardeşlerim gelin, bu ülkeyi seviyorsan, bu ülkeye hizmetten yanaysan, sende gel bize katıl sende bizimle beraber rol diyeceğiz. Bizim yapmamız gereken budur, bize yakışan da budur. İnşallah 2023 yılına kadar Burdur’u Antalya’ya, Burdur’u İzmir’e, Burdur’u Afyon’a otoyolla bağlayacağız, otoyolla..”

"HADİ GALİ SEN DE GEL"

Lütfü Elvan, konuşmasının sonunda Burdur’un türküsü olan Teke Zortlatması’nın sözlerini okuyarak, herkesi AK Parti’ye davet etti. Lütfi Elvan, “Sizin bir deyişiniz var, neydi o.. neydi o bir zortlamanız vardı, anan geldi, baban geldi, karşı köyden imam geldi, hadi gali sen de gel.. tabi bununla da bitirmiyorsunuz, ne diyorsunuz, Ankara’dan bakan geldi, milletini seven geldi, hadi gali sen de gel diyorsunuz değil mi? siz devletin ayağına gidiyordunuz, artık devlet sizin ayağına geliyor, devlet sizin hizmetkarınız ve hizmetkarını olmaya devam ettik, hiç mi hiç merak etmeyin, 7 Haziran’a kadar gece gündüz çalışmaya var mısınız? İşte böyle… sandıkları patlatmaya var mısınız, o zaman şöyle diyoruz, 3’te 3, hedef 2023, kazanız mübarek olsun, sağ olun var olun” şeklinde konuştu.

Lütfi Elvan’ın konuşmasından sonra AK Parti Burdur Milletvekili Aday Adayları Reşat Petek, İbrahim Ekici, Kamil Özcan ile AK Parti İl Başkanı Ömer Bütüner ve AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, el ele tutuşarak gövde gösterisi yaptı. AK Parti İl Başkanı Ömer Bütüner, Lütfi Elvan’a teke yöresi çalgısı olan sipsi ve çiçek takdim etti. Eski Bakan Elvan, programdan sonra spor salonundan ayrılarak, Antalya’ya hareket etti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.