Lütfi Elvan: "Türkiye’nin Önünü Kesemeyecekler"

Lütfi Elvan: "Türkiye’nin Önünü Kesemeyecekler"

AK Parti Konyaaltı İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen yaklaşık 3 bin kişinin katıldığı programda konuşan Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Eski Bakanı ve AK Parti Antalya Milletvekili Adayı Lütfi E...

AK Parti Konyaaltı İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen yaklaşık 3 bin kişinin katıldığı programda konuşan Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Eski Bakanı ve AK Parti Antalya Milletvekili Adayı Lütfi Elvan, coşkulu kalabalığa hitaben yaptığı konuşmada “Türkiye’nin önünü kesemeyecekler” dedi.

AK Parti Konyaaltı İlçe Teşkilatı tarafından Siteler Pazar yerinde düzenlenen teşkilat yemeğine, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Eski Bakanı ve AK Parti Antalya Milletvekili Adayı Lütfi Elvan, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, İl Başkanı Rıza Sümer ve milletvekili adayları katıldı, mehteran takımı gösteri sundu. Yaklaşık 3 bin kişinin katıldığı ve adayların masaları tek tek dolaşarak pazar yerini dolduran yüzlerce kişiyi selamlamasının ardından kürsüye çıkan Elvan, kalabalığa seslendi. Konuşması sık sık tezahüratla kesilen Elvan, AK Parti’nin 13 yıllık icraatlarını anlattı. Elvan, dünyanın en büyük projelerini hayata geçiren AK Parti’nin başarısının neye borçlu olduğu yönündeki açıklamasında “Bizim yolumuz sevgi, kardeşlik yolu. Bizim yolumuz dostluk yolu, demokrasi, özgürlük yolu. Bizim yolumuz milli irade yolu. Bizim yolumuz halkın yolu. Biz bugüne kadar halkımızla bütünleştik. Onların sorunlarını dinledik çözüm ürettik” ifadelerini kullandı. Türkiye’de 13 yıllık AK Parti iktidarı boyunca eğitimden sağlığa, ulaşımdan tarıma kadar her alanda 4-5 kat büyüme sağlandığını vurgulayan Lütfi Elvan, tüm bunları başta halkın desteği, ardından da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun azim ve kararlılığı sayesinde olduğunu söyledi.

MUHALEFETİN HALİ İÇLER ACISI

Türkiye’de, 7 Haziran seçimlerinin ardından ikinci yatırım hamlesini başlatacaklarını belirten Elvan, sözlerini şöyle sürdürdü: “Toroslar’ın evladı Başbakan Ahmet Davutoğlu ile ikinci yatırım hamlesini başlatacağız. Artık bundan sonra Türkiye’nin önünü kesemeyecekler. Şu 13 yıl içinde önümüze her türlü mayını döşediler. Biz, tüm engelleri tek tek aştık. AK Parti’nin gerçekleştirdiği o güçlü Türkiye’ye karşı dış güçler devreye girdi. Onlar bizim gelişmemizi kalkınmamızı istemiyor. Muhalefete bakın hali içler acısı. Ortada proje yok. Ortada ancak bol keseden attıkları para var. Orada da şunu düşündüler herhalde, biz Merkez Bankası’nın içini boşaltmıştık. AK Parti, Merkez Bankasını doldurdu. 130-140 milyar dolar para var. Hiç olmazsa onu harcarız diyorlar ama bunların savurganlığına o bile yetmez. Bu millet onlara destek vermeyecektir. Bunlar milli iradeden, sizden rahatsız çünkü onlar geçmişte vesayet rejimine alışmışlar ama şimdi milletin sesini dinleyen bir AK Parti var. Düşünün birisi diyor 1500 TL birisi diyor 1800 TL asgari ücret. Neler neler söylüyorlar. Onların dediklerini yapmaları için devlet memurlarını, işçileri işten çıkarmaları, bir çivi bile çakmamaları lazım. Ama diyorlar ki biz bu milleti kandırırız. Sayın Kılçdaroğlu, atıyor da atıyor. Nasıl olsa bunlar anlamaz diyor. Ama bizim insanımız her şeyi biliyor.”

HERKESİ KUCAKLIYORUZ

Antalya’daki ulaşım yatırımları ile ilgili bilgi veren Elvan, AK Parti’nin herkesi kucaklayan bir parti olduğunu ifade ederek “Biz herkesi kucaklamak isteyen bir partiyiz. O yüzden siz, ister CHP’ye, ister MHP’ye ister HDP’ye oy vermiş olsun herkesi kucaklayacaksınız. Konyaaltı’nda her bir evi tek tek ziyaret edeceksiniz. Onlara, eğer 7 Haziran’da sandıktan güçlü bir AK Parti çıkmazsa Türkiye’nin karanlığa gömüleceğini söyleyeceğiz. Çok sayıda projemiz var. Önümüzdeki hafta bu projelerin tanıtımı olacak. Hangi projeyi ne zaman bitireceğimizi söyleyeceğiz. Varsa projesi olan halkımızla paylaşsın bizim projelerimiz hazır ve bunları paylaşacağız” dedi.

Programın sonunda Elvan, farklı partilerden AK Parti’ye katılan 20 kişiye rozetlerini taktı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.