Magid’den ‘Oyuna Sahip Çık’ Vurgusu

Magid’den ‘Oyuna Sahip Çık’ Vurgusu

Oy ve Ötesi Derneği’nin il ve ilçe temsilcileri, Manisa Girişimciler Derneği (MAGİD) Başkanı Ayberk Aloğlu’nu ziyaret ederek, 7 Haziran’da yapılacak olan genel seçimler ile ilgili olarak görüş alışver...

Oy ve Ötesi Derneği’nin il ve ilçe temsilcileri, Manisa Girişimciler Derneği (MAGİD) Başkanı Ayberk Aloğlu’nu ziyaret ederek, 7 Haziran’da yapılacak olan genel seçimler ile ilgili olarak görüş alışverişinde bulundu.

MAGİD Başkanı Ayberk Aloğlu, Oy ve Ötesi Derneği Manisa İl Temsilcisi İlksen Uludağ, Yunusemre İlçe Sorumlusu Erdem Erdek ve Şehzadeler İlçe Sorumlusu Gözde Yazganoğlu’nu ağırladı. Ziyarette, MAGİD üyeleri de hazır bulundu. MAGİD Başkanı Aloğlu ve dernek üyeleri, 7 Haziran seçimlerinde sandıktan çıkacak iradenin, speküle edilmemesi adına Oy ve Ötesi Derneği ile gönüllü iş birliği yapmaya karar verdi. Toplantıda konuşan Başkan Ayberk Aloğlu, “Bizi şeffaf ve tarafsız olduğunuza inandırdınız. Biz de bu doğrultuda yanımızda bir çok siyasi düşünceyi bulunduran derneğimiz, Manisa’mız için, kimsenin mağdur olmaması için kötü emelleri olan insanların emellerine ulaşmaması adına sizinle birlikte gönüllü olarak elimizden gelen yardımı göstermeye razıyız. Üstlendiğiniz misyonun çok önemli olduğunu ve bunun öncelikle şehrimize sonra da ülkemize hayırlı olmasını temenni ederiz.” dedi. Aloğlu, konuşmasının ardından yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Oy ve Ötesi Derneği’nin sistemine kaydoldu.

Ziyarette, Oy ve Ötesi Derneği Manisa İl Temsilcisi İlksen Uludağ, Yunusemre İlçe Sorumlusu Erdem Erdek ve Şehzadeler İlçe Sorumlusu Gözde Yazganoğlu, ortak bir açıklama yaptı. Açıklamada, şu ifadelere yer verildi: “Oyunu Seven Gelsin” sloganıyla çıktığımız bu yolda her düşünceden oluşan kurum, kuruluş ve şahıslarla, gönüllü sayımızı 120 bin üzerine çıkarmayı hedefliyoruz. Sizin derneğinizin de bu şeffaflığı koruyacağından şüphemiz olmadığından dolayı burada bulunmaktayız. Zaten Manisa’da dernek olarak sadece MAGİD’e ziyaretimizin sebebi budur. Gönüllülerin de desteği ile dimdik duran Oy ve Ötesi Derneği’ne siz de farklı alanlarda üye veya destek olabilirsiniz.”

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.