Makam Kapısı Olmayan Belediyede Halk Günü

Makam Kapısı Olmayan Belediyede Halk Günü

Görevde bulunduğu 11 yıl boyunca makam kapısı olmayan Canik Belediye Başkanı Osman Genç, düzenlediği halk günlerinde de vatandaşlarla bir araya geliyor.Başkan yardımcıları ve birim müdürlerinin de haz...

Görevde bulunduğu 11 yıl boyunca makam kapısı olmayan Canik Belediye Başkanı Osman Genç, düzenlediği halk günlerinde de vatandaşlarla bir araya geliyor.

Başkan yardımcıları ve birim müdürlerinin de hazır bulunduğu ’Başkan-Halk Buluşması’nda vatandaşlar istek ve düşüncelerini rahatça anlatma imkanı buluyor. Vatandaşları tek tek dinleyen Başkan Genç, çözülmesi mümkün olan sıkıntıları ilgili Başkan Yardımcısı ve Birim Müdürlerine aktarıyor, sorunlar anında çözülüyor.

“BİZ BİR EKİBİZ”

Her çarşamba günü düzenlenen halk günleri kapsamında belediyede kabul ettiği vatandaşların taleplerini dinleyen Başkan Genç, vatandaşlarla tek tek görüşürken, ilçe halkı da taleplerinin yanı sıra görüş ve önerilerini başkana iletme imkanı yakalıyorlar. Bugüne kadar binlerce vatandaşla yüz yüze görüşen Başkan Genç, katılımcı yerel yönetim ve sosyal belediyecilik anlayışını ilke edindiklerini belirterek, "Biz halkımızla birlikte bir ekibiz. Vatandaşlarımız fikirleri, önerileri ile bizlere ve ilçemizin daha ileriye gitmesine katkıda bulunuyor. Tek amacımız mutlu bir Canik ve çocuklarımıza güzel bir gelecek bırakmak" dedi.

“BİRLİKTE YÖNETİYORUZ”

Şeffaf belediyecilik anlayışı gereği belediyenin kapılarını vatandaşlara her zaman açık tuttuklarını vurgulayan Başkan Genç, "Halkımızla beraber olmanın, onların sorunlarına çözüm üretmenin ve Canik’i birlikte yönetmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Canik’i Caniklilerle birlikte yönetmek amacında ve kararlılığındayız. Vatandaşın derdi bizim derdimizdir. Halk gününde görüştüğüm her vatandaşın derdine derman olmaya, sorunlarını, sıkıntılarını çözmeye çalışıyoruz. Bugüne kadar bu uygulamanın çok faydasını gördük, yüzlerce insanımızı burada ağırladık, kendilerini dinledik. Halk günü uygulamamız devam edecek" diye konuştu.

Canik halkının halk günü uygulamasından son derece memnun olduğuna dikkat çeken Belediye Başkanı Genç, bu sayede vatandaşların sorunlarına ilk elden ulaşabildiğini sözlerine ekledi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.