Malkara Jandarması Vatandaşa Ders Verdi

Malkara Jandarması Vatandaşa Ders Verdi

Tekirdağ’a bağlı Malkara İlçe Jandarma Komutanlığı Trafik Timleri, vatandaşları bilgilendirmek amacıyla Ahmetpaşa, Yayla ve Yaylagöne Mahallesi’nde seminer düzenledi.Görev ve sorumluluk alanlarında ru...

Tekirdağ’a bağlı Malkara İlçe Jandarma Komutanlığı Trafik Timleri, vatandaşları bilgilendirmek amacıyla Ahmetpaşa, Yayla ve Yaylagöne Mahallesi’nde seminer düzenledi.

Görev ve sorumluluk alanlarında rutin trafik denetimlerinin yanı sıra eğitici faaliyetlere de büyük önem veren Malkara İlçe Jandarma Komutanlığı, Trafik Timleri aracılığıyla mahallelerde trafik eğitimleri verdi. Ekipte görevli Başçavuş Erol Güdek ve Uzman Jandarma Hüseyin Yüksel, Malkara ilçesindeki sorumluluk alanında bulunan vatandaşlara trafik kurallarını anlattı.

Verilen eğitimlerde trafiğin önemi anlatılarak Türkiye’deki trafik kazalarının büyük oranda insan hatalarından kaynaklandığı belirtildi. Jandarma Timi, kahvehanelerde bir araya geldikleri vatandaşlara alkollü araç kullanmanın zararları, hız limiti ve kuralları, sollama kaideleri, tarım araçlarının trafikte uyması gerekli kurallar, 2015 yılı ceza güncellemeleri ve diğer trafik kuralları ile ilgili bilgilendirmede bulundu.

Ekip, vatandaşlardan gelen çeşitli soruları da cevaplandırdı. Yaklaşık bir saat süren seminere büyük ilgi gösteren vatandaşlar, bilgilendirmelerinden dolayı Başçavuş Erol Güdek ve Uzman Jandarma Hüseyin Yüksel’e teşekkür etti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.