Manchester City’den Pogba için 100 milyon Euro

Manchester City’den Pogba için 100 milyon Euro

İtalyan ekibi Juventus’un 22 yaşındaki yıldızı Paul Pogba, Avrupa’da transfer gündeminin ilk sırasında yer alıyor.

İngiliz ekibi Manchester City, Juventus’un yıldızı Pogba için yaklaşık 100 milyon Euro’yu gözden çıkardığı iddia edilirken, Ada basınında çıkan haberlerde, City’nin sahibi Şeyh Mansour’un Pogba’yı dünyanın en çok kazanan orta saha oyuncusu yapmaya hazırlandığı belirtildi.Juventus’ta üçüncü sezonunu geçiren Gine asıllı Fransız oyuncu, dünya devlerinin kıskacına girerken, yıldız oyuncu için son teklif Ada’dan geldi. İngiltere Premier Lig ekibi Manchester City’nin sahibi Şeyh Mansour bin Zayed Al Nahyan’ın Paul Pogba için yaklaşık 100 milyon Euro’yu gözden çıkardığı bildirildi.

POGBA’YA SERVET ÖNERDİLER

İngiliz basınında çıkan haberlerde, Paul Pogba’nın Manchester City’nin teklifine ‘evet’ demesi halinde dünyanın en çok kazanan orta saha oyuncusu olacağı belirtildi. Haberde ayrıca, Pogba’nın haftalık yaklaşık olarak 400 bin Euro kazanan Cristiano Ronaldo ve Lionel Messi’den de daha çok kazanç elde edeceği ifade edildi.

TAKIMININ EN DEĞERLİSİ

Bonservis bedeli ödenmeden Juventus’a katılan Pogba, 2012-2013 sezonunda 37 karşılaşmada siyah-beyazlı formayı terletmişti. Geçtiğimiz sezon ise takımı adına 50 resmi müsabakada görev alan Pogba, 8 gol, 2 asistlik performans sergileyerek dikkatleri üzerine çekti. Bu sezon ise 3 kulvarda 34 resmi müsabakada Massimiliano Allegri'den forma şansı bulan Fransız yıldız, 8 gol atıp, 2 golünde hazırlayıcısı oldu.

Ayrıca, dünyaca ünlü 'transfermarkt.de' internet sitesinin 50 milyon Euro değer biçtiği Pogba, takımının da en pahalı ismi olarak dikkat çekiyor.

GUARDIOLA CITY’NİN BAŞINA GEÇMEYE HAZIRLANIYOR

Öte yandan teknik direktör arayışlarını da sürdüren City’nin beIN Sports’un haberine göre, Pep Guardiola ile büyük oranda el sıkıştığı bildirildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.